'Yeniden doğdum'

Yaşadığı şiddetli ağrılar nedeniyle hayatı kabusa dönen 37 yaşındaki Hatice Yılmaz, 3 aylık yoğun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.

'Yeniden doğdum'

Yaşadığı şiddetli ağrılar nedeniyle hayatı kabusa dönen 37 yaşındaki Hatice Yılmaz, 3 aylık yoğun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.

04 Ekim 2016 Salı 23:09
'Yeniden doğdum'
Yaşadığı şiddetli ağrılar nedeniyle hayatı kabusa dönen 37 yaşındaki Hatice Yılmaz, 3 aylık yoğun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Yılmaz, “Ağrısız yaşamak benim için yeniden doğmakla eşdeğer” diyerek yeni hayatının ilk gününe kurban keserek başladı. Manavgat'ta yaşayan ve 15 yıldır yaşadığı şiddetli ağrılar nedeniyle hayatı kararan Yılmaz, Manavgat ve Antalya’da gittiği çeşitli hastanelerde kendisine bel ve boyun fıtığı, huzursuz bacak sendromu, fibromiyalji ve romatizma gibi teşhisler konulduğunu söyledi. Hayatının son 15 yılını ağrı içerisinde hastanelerde geçirdiğini ve ağrı kesicilerle ayakta kalmaya çalıştığını anlatan Yılmaz, Dr. Recep Çelik’le tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini söyledi. Yılmaz, “Yaşadığım şiddetli ağrılar nedeniyle ayakta duramıyordum. Ağrı kesiciler, iğneler, kortizonlarla zoraki hayatımı sürdürmeye çalışıyordum. Son 3 yılda tamamen narkotik türü ağrı kesiciler kullanmaya başladım. Kanser hastalarına verilen ağır ağrı kesiciler kullanmama rağmen yaşadığım ağrıları dindiremiyordum. Uyku uyuyamıyor, eşim ve çocuğumla ilgilenemiyordum. Çocuğumun psikolojisi bozulmuştu. Bir sosyal hayatım yoktu. Acı içinde kıvranırken sağda solda ilaçların etkisiyle sızıp kalıyordum. Hastalanmadan önce özel güvenlik olarak bir otelde çalışıyordum. Rahatsızlığım nedeniyle işimi de bırakmak zorunda kaldım. Neredeyse her gece acile gitmek zorunda kalıyordum. Bir yakınım Avsallar’da Recep Çelik adında bir doktor olduğunu söyleyerek, bir de onun kliğine gitmemi önerdi. İnternet üzerinden hocamla ilgili biraz bilgi edindim ve telefon numarasını buldum. Ardından buraya geldim ve hocamın benim için hazırladığı tedavi programı çerçevesinde sağlığıma kavuştum. Eşim sağlığıma kavuşursam kurban keseceğini söylemişti. Bugün adağımızı da yerine getirdik. Recep hocama çok teşekkür ediyorum. Çok emek verdi, tedaviye başlamadan önce sık sık acile kaldırılıyordum, hastaneye yatıyordum. Tedaviye başladıktan sonra hastaneye ağrı şikayetiyle hiç gitmedim. Şu an ağrı kesici dahi kullanamıyorum. Bu süre zarfında inişler çıkışlar yaşadık. Tabi ki birkaç seansta sonuç almıyorsunuz. İlk başta hastalığınızın geçmeyeceğini düşünüyorsunuz ama azimle tedavinize devam ederseniz sonuç alıyorsunuz. Şuan çok mutluyum, mutluluğumu anlatacak bir kelime bulamıyorum. Ağrısız yaşıyorum. Benim için yeniden doğmak gibi bir şey bu. Baya zorladım hocamı çok emek erdi. Allah razı olsun ondan. Bana bir kızı gibi davrandı. Kimse hayatı kendine zehir etmesin” dedi.

‘GÜNDE BİR SAAT UYUYORDU’
Dr. Recep Çelik ise, hastanın kendisine 3 ay önce şiddetli ağrı şikayetiyle geldiğini söyledi. Çelik, “Hatice hanım sürekli ilaç kullanıyordu. Günü bir saat uykuyla geçirmek zorunda kalıyordu. Tedaviye başladıktan sonra rahatlıkla uyuyor ve hayatını sürdürüyor. Özellikle ağrı kesici olarak narkotikler, analjezikler kullanıyordu.  Şimdi hepsini kestik, hayatına sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Kendisine öncelikli olarak besin diyeti uyguladık. Yaptığımız testle intolerans yani alerjiye neden olan gıdaları tespit ettik ve yasakladık.
Ardından akupunkturla vücudun bozulan dengesini düzenledik. Bunlara ilaveten Ozon takviyesiyle vücudu destekledik” diye konuştu.
Son Güncelleme: 04.10.2016 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81