'Yaşlılarımıza hizmette azami gayret içindeyiz'

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

'Yaşlılarımıza hizmette azami gayret içindeyiz'

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

03 Ekim 2016 Pazartesi 23:41
'Yaşlılarımıza hizmette  azami gayret içindeyiz'
Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir açıklamada bulundu. Nesiller arasında bir köprü olan yaşlıların toplumun hem geçmişi, hem belleği, hem de temeli olduğunu ifade eden Yazan, “Gençlere yol gösterici birer ışık olan yaşlılarımızın içinde bulunduğu koşulları anlıyor ve yaşlılara hizmet sunumunda azami gayret içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Yazan şöyle devam etti: “Yaşlanmak Anadolu kültüründe bir değer olarak görülmektedir. Saçlara düşen her ak, yüzdeki her çizgi, hayat tecrübesinin bir tezahürüdür. Bizlerin görevi yaşamın önemli bir dönemine denk gelen bu kıymetli süreci doğru ve işlevsel biçimde yönetmektir. Bu bağlamda, yaşlılarımıza ‘sağlık’ kaygısı gütmeden yaşayabilecekleri bir hizmet sunmak, en önemli amacımızdır. Hastanemizde,  değerli büyüklerimize en iyi şekilde bakılmakta ve ihtiyaçları eksiksiz olarak giderilmektedir. Toplumumuzun 'pusulası' olarak gördüğümüz yaşlılarımızı sadece bir günde değil, her zaman hatırlamalı, onlara daima saygı ve hürmetle yaklaşmalıyız. Bütün kıymetli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor; hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde sağlıklı, huzurlu, afiyet dolu ömürler dileyerek, ellerinden öpüyorum.”
Son Güncelleme: 03.10.2016 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81