Sadece 1 ayda geçen yılın toplamını geçti

Sadece 1 ayda geçen yılın toplamını geçti

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:23
Sadece 1 ayda geçen  yılın toplamını geçti
Rusya'nın Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, Kazakistan Antalya Başkonsolosu Baurzhan Abdrakhmanov’u makamında ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren görüşmede her iki ülkenin konsolosu, vatandaşlarının Antalya’da, huzur ve güven içinde bir tatil geçirmeleri ve yaşanabilecek bir olumsuzluk karşısında neler yapabileceklerini masaya yatırdı.
Oleg Rogoza, geçen yıl Antalya’da turizm sezonunun zor geçtiğini hatırlatarak, bu yıl ise sayıların sevindirici olduğunu vurguladı. Rogoza, bu yıl Rus turist sayısında ciddi bir yükselme olduğunu belirterek, "Sadece Mayıs ayı içinde 500 bin turist geldi. Bu gelen sayı geçen yıl gelen tüm turist sayısını kapattı" dedi. Kazakistan Antalya Başkonsolosu Baurzhan Abdrakhmanov ise 450 bin Kazak vatandaşının Antalya’ya tatile geleceğini belirterek, boğulma vakalarına karşı cankurtaran sayısının arttırılmasını istedi.
Bu yıl Rus turist sayısında ciddi bir yükselme olduğunu kaydeden Rogoza, “Sadece Mayıs ayı içinde 500 bin turist geldi. Bu gelen sayı geçen yıl gelen tüm turist sayısını kapattı. Geçen yıl toplan 480 bin Rus turist gelmişti. Rusya-Kazakistan işbirliğimiz turizmin gelişmesinde önemli bir unsur. Bizim en önemli hedefimiz vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamaktır. Türkiye de bu konuyu çok önemsiyor. Turizmin yoğun olduğu bölgelerde güvenlik had safhada” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 19.06.2017 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81