Rusya'dan iyi haber: Türkiye'ye talep artışı sürüyor

Rusya Tur Operatörleri Birliği, Türkiye'ye taleplerin kriz öncesi dönemin üzerine çıktığını açıkladı.

Rusya'dan iyi haber: Türkiye'ye talep artışı sürüyor

Rusya Tur Operatörleri Birliği, Türkiye'ye taleplerin kriz öncesi dönemin üzerine çıktığını açıkladı.

02 Şubat 2017 Perşembe 21:13
Rusya'dan iyi haber:  Türkiye'ye talep artışı sürüyor

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, Türkiye'nin, erken rezervasyon verilerine göre 2017 yaz sezonuna yönelik talep artmaya devam ettiğini söyledi. Lomidze, "Hatta Türkiye'ye talepler kriz öncesinden daha üst seviyede" dedi.
Konuyla ilgili bijlgi veren ATOR Başkanı Lomidze şunları söyledi:
“Şimdiden Türkiye'nin kriz öncesindeki rekorlarını kırdığı ortada. Erken rezervasyon programının kapanması için daha zaman var, birşeyler değişebilir bu yüzden bu sene Rus turistlerin tercihlerini söylemek için erken.”
Lomidze, tur operatörlerinin değerlendirmelerine göre Türkiye'nin erken rezervasyon programları çerçevesindeki satışların yüzde 50'sini oluşturduğunu belirtti.   
 Türkiye'ye bu denli yüksek taleplerin ilk olarak ertelenmiş taleplerle ilgili olduğunu söyleyen ATOR Başkanı şu şekilde devam etti: “İkinci sebep ise Türk otelcilerinin bizim piyasamız için hazırladığı özel fiyatlar. Fiyatlardaki düşüş 2016 yılının yaz sezonuna göre yüzde 20-50 seviyesinde. İki kişilik 3 yıldızlı her şey dahil bir otel bir haftalık tatil 36 bin ruble. Peki, Ruslara yer kalacak mı? Evet kesinlikle, çünkü Türkiye  taleplerinde canlanma sadece bizim piyasamızda yaşanıyor."
Son Güncelleme: 02.02.2017 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81