Rus gelinin şüpheli ölümü!

Rus gelinin şüpheli ölümü!

03 Ekim 2017 Salı 20:24
Rus gelinin şüpheli ölümü!
Alanya’da yaşayan Rus gelin evinde ölü bulundu. Rus turistin intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken, evde yapılan incelemeler ise “Köpeklere iyi bak. Ben hayatımı sana adadım sen olmayınca bu hayatın bir tadı yok seni özgür bırakıyorum" yazılı mektup bulundu. 
Önceki gün öğle saatlerinde Alanya'ya bağlı Avsallar Mahallesi'nde bulunan kendisine ait eve gelen Fikret K., eşi Elena K.'nın (44) hareketsiz şekilde yattığını gördü. Bunun üzerine durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Rus uyruklu Elena K.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemelerde darp yada yara izine rastlanmazken, evde yapılan aramalarda ise Elena K. tarafından yazıldığı iddia edilen mektup buldu. İngilizce ve Rusça dillerde yazılı mektupta şu kelimelere yer vermiş:" İkimizden biri bu dünyaya fazla. Birimizin gitmesi lazım. Ben şimdi uzaklara gidiyorum. Köpeklere iyi bak. Ben hayatımı sana adadım sen olmayınca bu hayatın bir tadı yok seni özgür bırakıyorum." İlaç içerek intihar ettiği şüphesi üzerine duran ekipler, savcılık incelemesinin ardından Elena K.'nın cenazesini  kesin ölüm nedeni beli olması için otopsi yapılmak Antalya Adli Tıp Kurumu gönderildi. Evde Elena K.'ya ait dört köpek ile çok sayıda kedinin bulunduğu öğrenildi. 
Son Güncelleme: 03.10.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81