Rus emlakçılara Alanya brifingi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Rusya’nın Kazan, Ufa, Cheboksary şehirlerinden gelen emlak şirketi temsilcileri ve Rusya Federayonu’na bağlı Başkurdistan Emlakçılar Derneği Başkanı Elena Andreeva’ya, Alanya hakkında brifing verdi.

Rus emlakçılara Alanya brifingi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Rusya’nın Kazan, Ufa, Cheboksary şehirlerinden gelen emlak şirketi temsilcileri ve Rusya Federayonu’na bağlı Başkurdistan Emlakçılar Derneği Başkanı Elena Andreeva’ya, Alanya hakkında brifing verdi.

28 Nisan 2017 Cuma 21:19
Rus emlakçılara  Alanya brifingi
Alanya Elite Group ve Ukrayna Two Hause Emlak Şirketi Sahibi Vadim İsmailov’un daveti üzerine Alanya’ya gelen, Rus yatırımcılar Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Alanya’yı, Alanya’daki inşaat ve emlak sektörünü, turizm potansiyelini incelemek ve işbirliği yapmak üzere gelen Rus emlak şirketi temsilcileri 5 günlük iş gezisi esnasında Başkan Yücel’i de ziyaret ederek şehirle ilgili genel bilgiler aldılar.
“İLÇEMİZDE 6 BİNDEN FAZLA RUS YAŞIYOR”
Emlakçıların sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel, Alanya’nın güvenilir ve hoşgörüsü yüksek bir şehir olduğunu hatırlatarak “İlçemizde 6 binden fazla Rus vatandaşı yaşıyor. Ruslar birinci sırada, ardından Almanlar ve İskandinav ülkeleri geliyor. 79 ülkeden 37 binin üzerinde mülk sahibi, 17 bin de yerleşik yabancı var. İlçemiz çok dilli, çok kültürlü, çok dinli bir medeniyetler şehri” dedi.
“TURİZMİ EN İYİ YAPAN ÜLKEYİZ”
Dünya’nın bir çok turizm destinasyonlarını gördüğünü ancak devlet ve millet olarak dünyada en iyi turizmi Türkiye’nin yaptığını belirten Başkan Yücel, “ En iyi tesisler bizde. En iyi işletmeler bizde. Şehrimizde 700 civarında turistik otel var, yaz nüfusumuz 800 bin, insanlar niye bu şehri tercih ediyor, çünkü huzur ve güven var. Bir çok Rus dost ve arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmede onlar da bunu söylüyor” ifadelerini kullandı.
Rus konuklarına Alanya ekonomisi hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şu sıralamayı yaptı:
Birinci sırada turizm, ikinci sırada inşaat ve emlak, üçüncü sırada da tarım sektörünü gösterdi. Yücel, Şehir ekonomisini canlı tutmak için özel sektöre her zaman yardımcı olduklarını söyledi.
“GAZİPAŞA-ALANYA HAVALİMANI BÖLGEMİZ İÇİN BİR AVANTAJ”
Şehrin cazibesini arttırmak için belediye olarak bir çok yatırımı hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Yücel, Gazipaşa – Alanya Havalimanı’nın bölge için bir avantaj olduğunu söyledi. Bu yıl havalimanına 29 noktadan uçuş planlandığını, Pobeda, Coral ve Anex’in charter uçuşlarına başladığını hatırlatan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yıl içinde 1.5 milyon yolcunun bu havalimanını kullanması bekleniyor. Alanya’ya gelecek turistler 35 km sonra otellerine varabilecekler. Gazipaşa Havalimanı bölgemiz için çok önemli, turistler için de bir avantaj” dedi.
Kazan, Ufa, Cheboksary şehirlerinden gelen emlak şirketi temcileri ve Rusya Federayonu’na bağlı Başkurdistan Emlakçılar Derneği Başkanı Elena Andreeva’ya, Başkan Yücel’e verdiği bilgiler ve sıcak karşılama için teşekkür etti. Alanya’yı çok beğendiklerini belirten emlakçılar, bir süre daha şehirde kalarak temaslarını sürdürecekler.
Son Güncelleme: 28.04.2017 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81