REKOR KIRACAĞIZ

REKOR KIRACAĞIZ

20 Kasım 2017 Pazartesi 20:05
REKOR KIRACAĞIZ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, önümüzdeki sezon için turizmcinin yüreğine su serperek, "Önümüzdeki sezon dünyada olağanüstü bir olay olmadığı taktirde turizmde geçmiş tüm rekorları egale edeceğiz. Son iki yıldır sera yapan turizmciler tekrar otel yapmaya başlayacaklar" dedi. 
 
 
BAŞKAN YÜCEL'E PLAKET
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nde (AGC) basınla buluştu.  AGC Başkanı Mehmet Ali Dim,  geçtiğimiz ay AGC’nin ödül töreninde kendisine takdim edemedikleri teşekkür plaketini ziyarette Yücel’e sundu. Yücel, basın mensuplar ile turizmdeki gelişmeler, ALTAV olarak yapılan faaliyetler, gelecek beklentileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
ALANYA ÇAĞ ATLADI. 
Ülke olarak turizmi en iyi yapan bölgenin Alanya olduğuna dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "En güzel coğrafya ve en güzel oteller bizde. Hizmet sektörü dersen Alanya bu konuda adeta çağ atladı. Bakın göreceksiniz Dünya da olağanüstü bir olay almadığı sürece turizmde tüm rekorları egale edeceğiz." şeklinde konuştu.
MİSLİ MİSLİNİ YAPTIK
ALTAV olarak 32 fuara katıldıklarını kaydeden Başkan Yücel, "ALTAV olarak bugüne kadar yapılan faaliyetlerin, misli mislini uyguladık. ALTAV'ın bütçesi 1 milyon 180 bin lira. Ancak yanış anlaşılmalardan dolayı 480 bin olarak gösterildi. ALTAV'de iki türlü bütçe var. Gerçekleştirilen bütçe ayrı. Mesela hibe olarak 70 bin liraya fuar standı yaptırıyoruz. Broşürleri ise başka bir hayırsevere yaptırıyoruz. Bunlar bütçede gözükmüyor" dedi.
ESKİDEN BÜTÇE 250 BİN LİRA İDİ
ALTAV'ın kendilerinden önce bütçesinin 250 bin lira olduğunu ifade eden Başkan Yücel, "Bizim şu andaki resmi bütçemiz bile bunu katlıyor. bunlara bir de hayırsever vatandaşların hibe katkılarını da eklersek bütçemiz 1 milyonun kat kat üstüne çıkıyor. 
Antalya bile 'Biz sizden öğreneceğiz tanıtımı' diyor. Bu kişi aynı zamanda Büyükşehir'de de görevli." dedi.
Son Güncelleme: 20.11.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81