Projede sona gelindi

Projede sona gelindi

06 Temmuz 2017 Perşembe 01:55
Projede sona gelindi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başlattığı Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinde sona gelindi.
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sınırları içerisindeki her bölgeye hizmet götürmeye devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Okurcalar ve Avsallar Mahalleleri için başlattığı rekreasyon ve yürüyüş yolu projelerinde sona gelindi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Avsallar Mahallesi’nde 21.215 m2’lik alana projelendirilen rekreasyon ve yürüyüş yolunda bütün çalışmalar tamamlanırken kısmen hizmete açılan alanın peyzaj çalışmalarının ardından tam kapasiteyle vatandaşların kullanımına sunulacağı açıklandı. 
MODERN VE KENT ESTETİĞİNE UYGUN BİR ALAN AVSALLAR’A KAZANDIRILDI
Avsallar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan projede yürüyüş yollarına monte edilen kemerler bölgenin tarihi dokusunu canlı tutarken, şık aydınlatmalar bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Projeyle birlikte altgeçitler düzenlenerek yenilendi. Elektrik hattı yer altına alındı. ATM birimleri tek modül olarak yenilendi. Kent yaşamına uygun ve estetik yürüyüş yolları yapıldı. Alana modern ve estetik bir görünüm sunan aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Modern oturma gurupları, vatandaşların dinlenebileceği alanlar düzenlenerek kente gelen misafirlerin beğenisini arttıracak görseller kazandırıldı. Yürüyüş yolları, çocukların güven içinde oynayabileceği alanlar yapıldı.
YÜCEL: “AVSALLAR MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Avsallar Mahallesi’ne kazandırılan rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinin kent estetiği için önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Yücel; “Avsallar Mahallelerimize estetik bir görünüm kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projemizde sona geldik. Çalışmalar tamamlandı. Planlanan bütün işler yerine getirildi. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Şu an bölge halkımız ve yabancı misafirlerimiz alanı beğeniyle kullanıyorlar. Önümüzdeki günlerde peyzaj çalışmalarımız da tamamlanınca projemiz tam anlamıyla hizmete sunulacak.” dedi.
Son Güncelleme: 06.07.2017 01:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81