Prefabrik Üretiminde Sektörde Öncü

Prefabrik Üretiminde Sektörde Öncü

05 Ocak 2017 Perşembe 20:53
Prefabrik Üretiminde Sektörde Öncü

                 1992 senesinde kurulmuş olan ve üretimini gerçekleştirdiği başarılı hazır yapı ürünleri ile sektörün lideri olmayı başaran Özge Yapı A.Ş. alanında uzman ekibi ile birlikte çok sayıda önemli projeye imza atmış ve müşterilerinin memnuniyetini kazanmıştır. Modern üretim tesislerine sahip olan ve sektörün beklentilerine uygun özellikte üretim gerçekleştiren bu firma, kendi öz sermayesi ile kurulmuş ve % 100 yerli üretim gerçekleştirmektedir.
                 Modern çağa uygun özelliklerde tasarlanan ve düşük bir maliyet gerektiren prefabrik yapı ürünleri, birçok kişinin hayallerindeki eve sahip olabilmesi için en ideal çözümü sunmaktadır.
            Kurulacak yerin iklim özellikleri göz önünde bulundurularak kısa sürede üretilen ve kullanıma hazır halde teslim edilen prefabrik yapılar, istenildiği zaman sökülerek bir başka yere yeniden kurulabilmektedir.
                 Tüm doğa koşullarına uyum sağlayan ve estetik bir görünüme sahip olan prefabrik yapı ürünleri, uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanım olanağı sağlar.
                  ozgeyapi.com adresinde dünyanın en ileri teknolojilerini kullanarak üretim gerçekleştiren bu firma ve tüm prefabrik yapı ürünleri hakkında daha detaylı bilgilere yer verilmektedir.
 
Son Güncelleme: 06.01.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81