Popüler Çiftlik Oyunları Oyna

Popüler Çiftlik Oyunları Oyna

19 Ocak 2017 Perşembe 11:13
Popüler Çiftlik Oyunları Oyna
Popülerlik açısından yükselen trendi, el-göz koordinasyonunun sağlanması, yeni beceriler kazanılması ve özellikle çiftlik hayatı ile hayvanların tanınması açısından Çiftlik Oyunları oyunlar dünyasının yeni gözdesi. Şu sıralar çiftlik işlerinin yapılması ve böylece çiftliğin işletilmesi sonucu kazanç elde edilmesi üzerine kurulu birçok oyun olduğu görülmektedir. Bu oyunlar arasında Türkçe olması dolayısıyla Bizim Çiftlik önemli bir yere sahiptir. Bu oyuna başlangıç aşamasında başlamak isteyenler için Bizim Çiftlik sayfasındaki çiftlik oyununu tavsiye etmekteyiz.

Bizim Çiftlik oyununda kendi çiftliğini kurup, işletmeye başlayabilirsin. Çiftliğindeki arazilere ekin, sebze ve meyve dikerek onların yetiştirebilir ve bu ürünlerin hasatı sonucu gelir elde edebilirsin. Veya hayvan yetiştirip onlardan elde ettiğin ürünleri pazara taşıyarak kazanç da elde edebilirsin. Örneğin bir tavuk çiftliği kurup, işletebilir, tavuklardan elde ettiğin yumurtaları pazara taşıyarak kazancını arttırabilirsin. Elde ettiğiniz gelirler ile de çiftliğinizi genişletebilir veya yeni hayvanlar satın alarak daha fazla üretime yönelebilirsin. Ayrıca çiftlik oyunları üzerinden para kazanmanız da mümkün.

Çocuğum küçük ve çiftlik oyunları ile köy yaşamını bilgisayar ile ona yaşatmak istiyorum derseniz sizlere Çiftlik Oyunu sitesini önerebiliriz. Orada basit çiftlik oyunlarının yanı sıra, Büyük Çiftlik gibi üyelik ile girilebilen oyunları da çocuğunuza oynatabilirsiniz. Veya biz size Farm Frenzy serisi oyunları tavsiye ediyoruz. Basitten başlayarak kurduğunuz çiftliği genişletmek üzerine kurulu olan bu oyunları hem siz hem de çocuğunuz eminiz çok sevecektir. Çiftlik oyunları dışında çiftlik hayvanları ve pet hayvanlarının oyunlarını da bulabileceğiniz bu platform sizi ziyadesiyle memnun edecektir kanaatindeyiz.

Çiftlik oyunları dışında çocuklarınıza farklı tarzda oyunlarda tavsiye edebiliriz. Neler mi? Konumuz hayvanlardan açıldığı için aynı düzlemde devam ederek sizlere fikir vermek istiyoruz. Çocukların hayvanat bahçesine gittiğinde veya peluş oyuncak almak istediğinde en çok oynamak veya almak istediği hayvan nedir?  Elbette maymunlardır. Onları memnun edebilecek maymun oyunları ile de onların mutluluğuna katkı sunabilirsiniz. Çiftlik Oyunu sitesi sizler için bunu düşünmüş. Ve özellikle Maymunu Mutlu Et oyun serisi başta olmak üzere onlarca maymun oyununu sizlere ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Maymun Oyunları kategorisi altında hem Maymunu Mutlu Et oyunları hem de diğer maymun oyunlarını topluca bulmanıza imkan sağlıyorlar. Maymun oyunu oynamak için daha ne duruyorsunuz? Farklılık arayanlara tavsiyemiz bu kategori olacaktır. Çiftlik Oyunu sitesinde hepinize iyi eğlenceler dileriz.
Son Güncelleme: 20.01.2017 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81