Popo Estetiği

Popo Estetiği

28 Aralık 2016 Çarşamba 14:41
Popo Estetiği

Kadınlar tarafından oldukça rağbet edilen estetik operasyonlardan biri haline gelen ile istenen cazip görünüme birkaç saat içinde kalıcı olarak kavuşmak mümkün. Popo estetiği operasyonları, genellikle doğuştan poposu daha küçük ve düz olanların yanı sıra aşırı kilo alıp verme ve yaşa bağlı olarak zamanla sarkma ve içi boşalmış bir görünüme karşı uygulanmaktadır. Oldukça başarılı netice alınan operasyonları genellikle iki farklı yöntemle yapılmaktadır. Silikon implantlar kullanılan yapılan popo estetiği operasyonlarında daha kalıcı netice alındığı için daha sık tercih edilen bir yöntem olarak öne çıkmaktadır. Popo estetiği için özel üretilen silikon protezler, meme implantlarına göre daha sert ve farklı biçimdedir.



Operasyondan sonraki ilk günlerde hasta oturup kalkarken zorlanma yaşasa da zamanla bu hissiyat azalarak, silikon protezlere rahatlıkla alışabileceklerdir. Doktorunuz tarafından size bir kaç teknik öğretilerek bu süreci hızla atlatmanız sağlanacaktır. Popo estetiği operasyonundan sonra bir süre, bu bölgeniz için şişliği ve morluğu önleyebilme adına korse giymeniz de tavsiye edilmektedir. Bu tarz uygulanan popo estetiği ameliyatlarında kesi yeri iki popo yarısının birleşim yerinde yapıldığı için temizliğe ve enfeksiyon kapılmamasına özellikle dikkat edilmesi gerekmektedir. Kesi yeri özellikle görünmeyen bir bölgede olduğu için operasyondan sonra sizi rahatsız edebilecek bir dikiş ve kesi izi oluşmayacaktır.



Vücutta fazla yağlanma bulunan bölgelerden alınan istenmeyen yağ dokuları, popoya yerleştirilerek de operasyonu yapılabilmektedir. Yağ transferi yoluyla yapılan bu estetik operasyonlarda, silikon implatlar kullanılarak uygulananlara göre daha az kalıcı sonuç elde edilmektedir. Operasyondan sonra yerleştirilen yağ dokularının bir kısmı eriyeceği için ilk başlarda görülen şişlikler inerek popo istenen biçime kavuşacaktır. Bu yöntemle yapılan popo estetiği ameliyatlarında da hastanın poposunun biçimlenmesini pekiştirmek amacıyla korse giymesi tavsiye edilmektedir.

Son Güncelleme: 29.12.2016 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81