Alanya İYİ Parti kongresinde geri sayım

Kongre konusunda konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “İlin talimatı bizim de buranın şartlarını bildirmemizle ortak kararla oluşacak bir tarihte kongre gerçekleşecektir. Benim öngörüm nisan ayı içerisinde kongre Alanya’da gerçekleşir” dedi.

Alanya İYİ Parti kongresinde geri sayım

Kongre konusunda konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “İlin talimatı bizim de buranın şartlarını bildirmemizle ortak kararla oluşacak bir tarihte kongre gerçekleşecektir. Benim öngörüm nisan ayı içerisinde kongre Alanya’da gerçekleşir” dedi.

25 Şubat 2020 Salı 22:34
Alanya İYİ Parti kongresinde geri sayım

İYİ Parti Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Türkiye’nin Libya’da verdiği şehitler konusunda konuştu. Apaydın, “Girizgâhımızı verimli geçen panelimizle yaptık ama bundan sonrasında keşke konumuzu yine güzel şeyler ile devam ettirebilseydik. Gönlümüz yanıyor, ciğerimiz yanıyor. Efendiler, siz kimsiniz? Siz kimsiniz tekrar soruyoruz. Bu vatan için canını feda edenlere “birkaç şehidimiz var” diyenlere sesleniyoruz! Elalemin canı senin kardeşin, amcan, teyzen oluyor. Kendi canının, kendi evladının hiç mi kıymeti yok? Bu kadar mı önemsiz şehitlerimiz! Bizim olmayan savaşlarda kaç canımız gitti, bizim olmayan vatanların derdine kaç tane evladımız koştu. Birkaç şehidimiz var ama 100 tane lejyoner etkisiz hale geldi diyorsunuz. Efendi, yaşadığın gerçek hayat. Bilgisayar oyunu değil. Ne kadar acı bir şey. Canlar üzerinden siyaset yapıp, canlar üzerinden yarışa giriyorsunuz. Yazıklar olsun size. O 100 tane lejyoner mi artık ne ise. Benim şehidimin saçının teli olamaz. Benim askerimin, benim evladımın kahramanlığı değersizleştirilip birkaç diye anılamaz. Birkaç tane değil onlar! Anne babalarının bir tanesi.Abi, kardeş, eş, dayı, amca… Onlar birkaç tane değil. Onlar İnsan. Onlar kahraman. Gerçi milli duyguları içinizde taşımanızdan da şüphe etmek gerek! Mustafa Erol’un katili Ozan Ceyhun’u Viyana Büyükelçisi olarak atayarak vicdana, izana, şahsiyete, şehide, vefaya ve hatıralara kıydınız. Bu yaptıklarınızı asla ama asla unutmayacağız” diye konuştu.

KONGRE SORUSUNU DA CEVAPLADI

İlçe kongresinin ne zaman gerçekleşeceği de sorulan Apaydın, “Hepinizin bildiği gibi 16 Şubat’ta Gündoğmuş İlçe Kongresi’nin gerçekleştirdik. Daha sonra Demre, Korkuteli ve Aksu kongrelerimizi gerçekleştirdik. Daha küçük ilçelerimizden başlayarak Antalya bölgesinde kongrelerimizi tamamlayacağız. Şu andaki süreç büyük ilçelerin biraz daha geç yapacağı şeklinde işliyor. Takdir edersiniz ki yeni bir parti, oluşum, kurumsallaşma. Bunların biraz daha güçlü hale gelmesi ardından kongrelerimizi gerçekleştirmemiz şeklinde tamamlanacak. Bu konuda daha önce de dediğimiz gibi görev aldığımızdan hemen sonra kongrelerimizi yapacak şekilde teşkilatlanmamızı tamamlamıştık. Bu süreçte ilin talimatı, bizim de buranın şartlarını bildirmemizle ortak kararla oluşacak bir tarihte gerçekleşecektir. Benim öngörüm nisan ayı içerisinde kongre Alanya’da gerçekleşir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81