Plastik palet kullanım avantajları

Plastik palet kullanım avantajları

16 Şubat 2017 Perşembe 14:37
Plastik palet kullanım avantajları

 



Plastik Palet, dış ambalajın en önemli parçası olup, paketlenmiş ürünlerin forklift ya da transpalet aracılığı ile kolaylıkla taşınabilmesi için plastikten hazırlanmış malzemelerdir.



Dış ticaret ile artan palet dolaşımında, paletler zararlı böcek ve haşeratın bir diğer ülkeye ulaşıp o ülkenin bitki sağlığına zarar vermemesi için fumigasyon ya da ısıl işleme tabi tutularak zararlılardan temizlenmektedir. Bu konu ile ilgili uluslararası katı kurallar getirilmiştir.




ahşap palete oranla on misli daha fazla uzun ömürlüdür. Nakliyat da ise çok daha fazla ağırlığa ve zaman karşı dirençlidir, esnektir.



Kara, hava ve deniz nakliyatında, uluslararası nakliyatta Asya, Avrupa, Afrika, Amerika ve Avusturalya kıtalarına, yabancı ülkelere veya yurtiçinde ürünlerinizi taşımanın en sağlam yolu plastik paletlerdir. Uluslararası İthalat-ihracat standartlarına uyumludur. Plastik paletler doğası gereği, ısıl işlem veya emprenye ve benzeri işlemler gerekmemektedir. 



Avrupa Birliği sağlık ve hijyen kurallarına %100 uyum sağlar. Tahta paletlerde oluşan haşere, böcek ve hastalıklara kapalıdır. Bünyesinde bakteri mikrop ve mantar oluşturmaz. Hastalık taşımaz ve bulaştırmaz.  Hijyenik oda ve temiz alan koşullarına ve uygulamalarına doğası gereği uyum sağlar

Son Güncelleme: 17.02.2017 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81