PLAN MÜJDESİ

Büyükşehir Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında Alanya’nın Dinek ve Fığla Mahalleleri için hazırlanan uygulama imar planları oybirliği ile onaylandı.

PLAN MÜJDESİ

Büyükşehir Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında Alanya’nın Dinek ve Fığla Mahalleleri için hazırlanan uygulama imar planları oybirliği ile onaylandı.

08 Kasım 2016 Salı 00:03
PLAN MÜJDESİ
Büyükşehir Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında Alanya’nın Dinek ve Fığla Mahalleleri için hazırlanan uygulama imar planları oybirliği ile onaylandı. Başkan Yücel, bu onayın ardından Fığla’da yeni camii inşaatına başlanacağını, Dinek’te ise yıllardır bekleyen vatandaşların tapularına kavuşacağını söyledi.

OYBİRLİĞİ İLE ONAYLANDI
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında Alanya ile ilgili önemli kararlar alındı. Meclis sonrası açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.
FIĞLA’YA CAMİ YAPILACAK
Fığla’da dini tesis yeri ile ilgili ve hastane çevresinde plan olumsuzluklarını ortadan kaldıracak 1/1000 ölçekli uygulama imar planının meclisten geçmesiyle Koruma Kurulu’nun onayından sonra camii inşaatına başlanacak. Dinek’te ise yıllardır mahkemelik durumda olan vatandaşların tapularını verebilmek için yürütülen 18. madde uygulamasına yönelik hazırlanan planın onaylandı.
DİNEK’TE TAPU SEVİNCİ
Böylece plan askısının tamamlanmasından sonra yapılacak 18. madde uygulaması ile vatandaşların yıllardır beklediği tapuları verilebilecek. Her iki mahallede için hazırlanan imar planlarının oybirliği ile onaylanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yücel, “Fığla ve Dinek Mahallesi için çok büyük önem arz eden plan onaylarının halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Son Güncelleme: 08.11.2016 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81