Plajlarda bomba arama köpeği ve narkotik köpekli uygulama

Plajlarda bomba arama köpeği ve narkotik köpekli uygulama

20 Temmuz 2017 Perşembe 19:43
Plajlarda bomba arama köpeği  ve narkotik köpekli uygulama
Alanya’da denetimleri sıklaştıran jandarma ekipleri, sorumluk bölgesindeki plajlarda bomba arama köpeği Ezber ve narkotik köpeği Anka’nın yardımıyla uygulama yaptı. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, turizm sezonun gelmesiyle beraber sorumluluk bölgesinde bulunan plajlarda denetimleri artırdı. Jandarmanın düzenlediği çalışma kapsamında İncekum Plajı’na gelen kişilere kimlik ve GBT sorguları yapılırken, bomba arama köpeği Ezber ve narkotik köpeği Anka’nın da yardımıyla plaj içerisinde aramalar yapıldı.
“BU ŞEKİLDE UYGULAMA YAPILMASINI İSTİYORUZ”
 Yapılan uygulamadan memnun kalan turistler ve yerli halk,  sürekli bu uygulamanın yapılmasını isteyerek şunları söyledi: ” Jandarma varsa bizim güvenliğimiz var. Biz plajlarda rahat denize girebiliyorsak, bunu devletin güvenlik güçleri ne borçluyuz. O yüzden sık sık sahillere arama tarama ve bu şekilde uygulama yapılmasını istiyoruz” dediler.
 
Son Güncelleme: 20.07.2017 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81