Pergola Sistemleri ile Yaşam Alanlarınızda Konfor ve Şıklık Sağlayın!

Pergola Sistemleri ile Yaşam Alanlarınızda Konfor ve Şıklık Sağlayın!

26 Mayıs 2017 Cuma 22:03
 Pergola Sistemleri ile Yaşam Alanlarınızda Konfor ve Şıklık Sağlayın!
  Pergola, yatay ve çatı şekillerinde olan güneşliklerdir. Pergola tente sistemi sayesinde bükümlü, yatak ve çatı biçimindeki açık olan yerler tente ile kapatılabiliyor. Pergola tente sistemleri yaz mevsiminde güneşlik şeklinde sizleri güneş ışınlarından, su geçirmez özelliği ve açılır kapanır tavanı ile yağışlı havalardan koruyabiliyor. Büyük şehirlerde sizler için kaliteli pergola sistemleri kurabilen pek çok firma bulunuyor. Bu tesislerde dünya standartlarında üretilebilen motorlu gölgelendirme sistemleri pergola ile i-zipscreen dış mekan perde sistemleri uzman çalışanlar tarafından kaliteli şekilde hem ulusal hem de uluslararası projelere dönüştürülüyor.

Pergola Sistemleri Nerelerde Kullanılır?
Pergola firmaları, kullandığı pergola motorlu tente sistemleriyle, tüm hava koşullarında gerekli korumayı sağlıyor. Özel tente kumaşının olması sayesinde, pergola motorlu tente sistemleri yağmur, rüzgar ve güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlayarak, sizlere balkon, bahçe, teras, veranda gibi açık alanlardan en verimli şekilde faydalanabilme olanağı verir. Pergola firmaları özel olan motorlu tente sistemleriyle dört mevsimin problemlerini çözüme kavuşturabilen estetik, kalıcı ve minimum bir çaba sarf edilerek elde edilen pergola markası altında motorlu tente sistemlerini, sanatın çözümleyici olması, yapıcılığı ve zenginliğinden yararlanarak yeniden tasarlıyor.

Pergola Sistemi Kullanmanın Avantajları
Pergola firmalarının kullanmış olduğu motorlu pergola tente sistemi, özel gergi sistemi ile basitçe açılıp kapanabilen, tavanlı motorlu pergola tente sistemlerinde olan LED aydınlatma adeta gece ve gündüzü her vakit yaşanabilir bir hale dönüştürüyor. Ayrıca pergola sistemlerinde motorlu tavan örtüsü olarak 800g/m2 PVZ bazlı, İspanyol LONCAR ya da Alman MEHLER block-out kumaş kullanılıyor. 3500 N/50 mm çekme direnci olan kumaşlar, 3 katman özelliği ile güneş ışınlarını %100 önleyerek ısı yalıtımını gerçekleştiriyor. Dikey storlarda ve özel gölgeleme yönteminde en kaliteli çözüm olabilecek Ferrari Solist kumaşlar kullanılıyor. Pergola firmalarının mimarları görsel zevki önem veriyorlar. Pergola uygulandığı bölgeye değer katacak ürünler geliştiriyor. Pergola giriş ve kolonlarda kullanılan bitiş detayları, gizli su tahliyesi ve geniş açıklıklarda kullanılan tek kirişte çift raylı sistemleriyle müşterilerinin görsel açıdan memnun kalmalarını sağlıyor.
Yurt Dışında Pergola Hizmeti
Pergola firmalarının motorlu tente sistemleri ürünleri farklı ülkelerden de talep görüyor. Pergola şirketleri yurt dışında yapılan değişik uygulamalarda kendilerini sürekli geliştirmişlerdir. Çeşitli Avrupa ülkeleri ve bunun dışında Hindistan, Irak, Azerbaycan gibi pek çok değişik ülkelerde sahip oldukları iş tecrübeleriyle projelerini başarıya ulaştırmışlardır.
Daha detaylı bilgi için : http://www.montecarlotente.com.tr
Son Güncelleme: 26.05.2017 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81