Penis protezi nedir ve penis protezi ameliyatı

Penis protezi nedir ve penis protezi ameliyatı

14 Haziran 2017 Çarşamba 18:32
Penis protezi nedir ve penis protezi ameliyatı

İktidarsızlık ve sertleşme sorunu yaşayan tüm hastalar için rahat bir kullanım sağlayan ve cinsel birliktelikten özgüvensiz bir şekilde kaçınmak yerine kendinize güveninizi yerine getiren şeklindeki sorular bu problemi yaşayan tüm hastaların aklına takılmaktadır. Penis protezi oldukça rahat bir operasyon ile penise yerleştirilen ve birkaç seçeneği bulunan protezlerdir. Penis protezi ameliyatı gerçekleştirmeden önce hastanın genel durumu incelenmeli ve hastanın iktidarsızlık sorunu yaşamasındaki etkenler göz önünde bulundurulmalıdır. Kimi zaman penis protezi ameliyatına gerek dahi kalmadan hastanın cinsel problemleri çözüme ulaştırılabilmektedir. Penis protezi kimi zaman ilaç tedavisi ile de iktidarsızlık sorununu çözüme ulaştırılmaktadır.

Penis protezi nedir ve hangi hastalara uygulanır?

Penis protezi nedir ve hangi hastalara uygulanır? şeklinde birçok sorun penis sertleşme sorunu yaşayan iktidarsızlık problemi bulunan erkeklerin araştırma yaptıkları konular arasındadır. Penis protezi ilaç veya depresyon nedeniyle ortaya çıkan hastalara uygulanmaz. Penis protezi uygulanan hastalar tamamen iktidar gücünü kaybetmiş ve ilaçla bir tedavisi olmayan hastalar için mükemmel bir yöntemdir. Penis protezi nedir ve hangi hastalara uygulanmalıdır şeklindeki sorulara verilebilecek en güzel cevap ilaç tedavi aşamasında geçirmiş sürekli olarak iktidar sorunu yaşayan kişilere uygulanır şeklinde cevap verilebilir. Oldukça konforlu bir ameliyat sonrasında dilediğiniz cinsel güce sahip olabilecek özgüveniniz yerinde olarak partnerinizi de memnun ederek cinsel beraberlik sağlayabileceksiniz. Penis protezi ameliyatı için bir gün önce hastaneye yatmak ve genel muayenelerden sonra ameliyat gerçekleştirilmektedir. Küçük bir kesiyle gerçekleştirilebilen bu operasyon penis protezi ameliyatı olarak adlandırılmaktadır. Hasta birkaç saat içerisinde tamamen iyileşerek hastaneden taburcu dahi edilebilmektedir. Kimi hastalar bir haftaya kadar hastanede tutulabilir ve hastalar birkaç hafta içerisinde tamamen normal bir görünüme sahip penise kavuşurlar. Yaklaşık 6 haftalık iyileşme süreci beklendikten sonra cinsel birliktelik gerçekleştirilebilir penis protezi ameliyatı endişe duyulması gereken veya kaygılanacak bir ameliyat değildir.

Penis Protezi Ameliyatı Ve Penis Protezi Ameliyatı Sağlık Sigortası Tarafından Karşılanır Mı?

Penis protezi ameliyatı gerçekleştirilmesi için hastanın geçmişi ve kronikleşmiş olarak bulunan diğer rahatsızlıklar dikkate alınmalıdır. Çünkü artık günümüzde devlet hastanelerinde de gerçekleştirilmekte olup Sosyal Güvenlik Kurumu bu ameliyatların büyük oranda karşılanmasını sağlamaktadır. Penis protezi ameliyatı şeker, tansiyon ve benzeri damar yolu hastalıkları bulunan bireylerde SGK tarafından karşılanabilmekte böylece oldukça maliyetli gelen bu operasyonlar artık ücretsiz olarak gerçekleştirilebilmektedir. Penis protezi ameliyatı gerçekleştirilirken maksimum süre iki saattir küçük bir kesi ile gerçekleştirilen bu operasyon sonrasında birkaç hafta içerisinde tamamen kesi izi kaybolunca siz penis protezi ameliyatı olduğunuzu söyleyemediğiniz takdirde bakıldığında ameliyat izi kalmamaktadır. Penis protezi ameliyatı sonrasında çok uzun bir süre hastanede kalmanız gerekmez. Yalnızca bazı durumlarda bir hafta kadar hastanede kalmak gerekir ancak çoğunlukla aynı gün taburcu olabilir ve normal hayat fonksiyonlarını sürdürebilirsiniz. Detaylı bilgi için http://www.penisprotezi.biz sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Son Güncelleme: 15.06.2017 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81