Pehlivanlar Gökbel'e hazır

Pehlivanlar Gökbel'e hazır

27 Temmuz 2017 Perşembe 19:18
 Pehlivanlar Gökbel'e hazır
Gökbel Güreşleri’nde er meydanına çıkacak olan pehlivanlar Kestel Futbol Sahasında antrenman yaptı. Güreş antrenmanını izleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm Alanya halkını bu hafta sonu Gökbel’de yapılacak yağlı pehlivan güreşlerine davet etti.
 
Bu yıl Edirne Kırkpınar da ilk 8’e giren İsmail Balaban, Orhan Okulu, Şaban Yılmaz, Hamza Köseoğlu, Serhat Balcı, Salih Erinç, Ali Gürbüz ve Fatih Atlı da Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde kol bağlayacak. Başpehlivanlarla birlikte Alanya Belediyespor Güreş takımı da Kestel Futbol Sahasında antrenman gerçekleştirdiler.  Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gökbel Güreş Ağası Kerim Yılmaz antrenmanları birlikte izlediler.
Gökbel Güreş Ağası Kerim Yılmaz, “Gökbel güreşlerine hazırlanıyoruz. Özellikle Alanya Belediye Güreş takımı tam kadro burda. Gökbel de güreşecek olan başpehlivanlarımız hemen hemen çoğu burada. Tüm vatandaşları Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerine bekliyoruz.”dedi.
Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya “Bu hafta sonu Gökbel yaylamızda gerçekleşecek olan Yağlı Pehlivan Güreşlerine tüm halkımızı güreşçi kardeşlerimizle birlikte ağırlamanın şerefini yaşayacağız. Bütün Alanya’mızı Gökbel güreşlerine bekliyoruz.”dedi.
BAŞKAN YÜCEL TÜM VATANDAŞLARI GÜREŞLERE DAVET ETTİ.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “Bu yıl yine Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Güreş Pehlivanlarının organizasyonlarını yapıyoruz. Burada renkli bir hafta sonu geçirmek ve kültürel varlıklarımıza, ortak değerlerimize ve özellikle ata sporumuz olan yağlı güreşe sahip çıkabilmek adına yine aynı organizasyonumuzun 13.sünü düzenliyoruz. Alanya Belediyespor Güreş takımı da bu yıl ilk kez Gökbel güreşlerinde boy gösterecek. Festivalimiz cumartesi günü saat 21.00 da Serkan Kaya konseri ile başlayıp Pazar günü güreş yarışları ile devam edecek. Yaklaşık 500 güreşçi Gökbel Yaylasında kol bağlayacak. Kırkpınar’ daki dereceye girmiş tüm güreşçiler burada olacak. Sporculara şimdiden başarılar diliyor ve tüm Alanya halkımıza hoş bir hafta sonu temenni ediyorum.” dedi.
 
Son Güncelleme: 27.07.2017 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81