Pazarlara Çözüm Masası kuruluyor

Alanya Belediyesi Çözüm Masası, pazarlara stant kurarak “Çözüm Burada” sloganıyla vatandaşlardan gelen talepleri yerinde dinleyerek anında çözüme kavuşturuyor.

Pazarlara Çözüm Masası kuruluyor

Alanya Belediyesi Çözüm Masası, pazarlara stant kurarak “Çözüm Burada” sloganıyla vatandaşlardan gelen talepleri yerinde dinleyerek anında çözüme kavuşturuyor.

18 Nisan 2017 Salı 23:00
Pazarlara Çözüm  Masası kuruluyor
Alanya Belediyesi’nin sorunlarını dinleyen ve bu sorunları ilgili müdürlüklere aktararak hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan Çözüm Masası ekibi, pazarlara ‘Çözüm Burada’ standı kurarak pazarcıların ve vatandaşların şikâyetlerini dinliyor. Vatandaşları tek tek dinleyen Çözüm Masası ekibi, gelen şikâyetleri değerlendirerek anında ilgili müdürlüklere iletiyor.
UYGULAMA KURULAN BÜTÜN PAZARLARDA DEVAM EDECEK
İlk olarak geçtiğimiz hafta Cuma Pazarı’nda başlayan proje, bu hafta Oba Mahallesi Pazartesi Pazarı’nda devam etti. Çözüm Masası ekibi, vatandaşlardan gelen şikâyetleri anında ilgili müdürlüğe yönlendirilerek çözüm arıyor ve işlemin sonucundan vatandaşlar aranarak bilgi veriliyor. Uygulamanın tüm pazarlarda ve belirli bölgelerde sürekli hale getirilerek vatandaşın şikâyetlerine daha hızlı ulaşarak çözüme kavuşturulacağı açıklandı.
KAYBOLAN BİR ÇOCUK AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
Oba Mahallesi Pazartesi Pazarı’nda vatandaşların şikâyet ve önerilerini dinleyen Çözüm Burada ekibi, misafirlerine küçük hediyeler dağıttı. Pazarda kaybolan bir kız çocuğu ise Çözüm Burada ekibi tarafından misafir edilirken Zabıta Ekipleri ile koordine oluşturularak annesine teslim edildi.
ALANYA BELEDİYESİ ÇÖZÜM MASASI’NA ULAŞMAK ÇOK KOLAY
Vatandaşlar Alanya Belediyesi Çözüm Masası’na ister telefon yoluyla ister mail veya sosyal medya aracılığıyla ulaşabilirler. Çözüm Masası iletişim adresleri;
Telefon: 444 82 07 numaralı telefon hattı,
WhatsApp: 0 552 444 82 07
Mail: [email protected] - [email protected]
Sosyal Medya: facebook.com/alanyabelediyesicozummasasi, twitter: @4448207Cozum
Web adresi: alanya.bel.tr
İşitme engelli vatandaşlar için: 444 82 07 numaralı hatta mesaj
Son Güncelleme: 18.04.2017 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81