Pasta ve kurabiyeli terapi

Pasta ve kurabiyeli terapi

19 Ekim 2017 Perşembe 19:53
Pasta ve kurabiyeli terapi
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaları sosyal hayata kazandırmak adına çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor.
 
Hastaların, tedavi süreçleri boyunca toplumdan uzaklaşmaması, topluma daha rahat uyum sağlaması ve sosyalleşmeyi unutmaması adına mutfakta yeteneklerini sergilemesine izin veriliyor. Hastalar sağlık çalışanlarıyla birlikte girdikleri mutfakta birbirinden güzel pastalar ve kurabiyeler hazırlanıyor. Hazırlarken eğlenen, eğlenirken de paylaşmayı öğrenen hastalar daha sonra hazırladıkları unlu mamulleri arkadaşlarıyla paylaşıyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, “Hastanemizin bünyesinde olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalarımıza, topluma daha hızlı uyum sağlamaları için çeşitli sosyal aktiviteler düzenlemekteyiz. Tedavilerine önemli katkı sağlayan bu aktiviteler sayesinde paylaşmayı ve sosyalleşmeyi öğrenmekte bir yandan da eğlenmektedirler. Her hastamız bizim için önemli ve değerlidir. TRSM hastalarımızda bizim özel hastalarımızdır.” dedi.
 
Son Güncelleme: 19.10.2017 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81