Özgün Kardelen klasiği

Özgün Kardelen klasiği

07 Kasım 2017 Salı 20:22
Özgün Kardelen klasiği
Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi atletizm takımı sporcuları, Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun düzenlediği Akdeniz Bölge Şampiyonası’ndan yine madalyalarla döndüler.
 
182 takımın katıldığı Antalya Zeytinköy Atletizm sahasında yapılan Atletizm yarışmaları üç gün sürdü. Yarışmaya temsilcimiz Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi spor kulübünden Zilan Fidan ve İbrahim Demirel katıldılar.
Zilan 100 metre bayanlar koşu yarışmasında tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı. Uzun atlama yarışlarında da ikincilik elde etti.
100 metre erkekler ve uzun atlama kategorilerinde yarışan İbrahim her ikisinde de ikincilik madalyasını elde etti.
Yarışmalarda bir birincilik ve üç ikincilik madalyası kazanan sporcularını ve antrenörlerini kutlayan Özgün Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu ve kulüp başkanı Feridun Özdeş yaptığı açıklamada “ Başarılarımız emek, sabır ve çalışma ürünüdür. Yıllardır aralıksız sürdürdüğümüz spor çalışmalarımızın ürünlerini katıldığımız her şampiyonada aldığımız için çok mutluyuz. Sporcularıma, ailelerine ve emek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 
Son Güncelleme: 07.11.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81