ÖZEL İLGİ

ÖZEL İLGİ

26 Kasım 2017 Pazar 20:23
ÖZEL İLGİ
Alanyaspor’un 2-0 mağlup olduğu Galatasaray maçı öncesi İstanbul BŞB Başkanı Uysal’ı ziyaret eden turuncu yeşilli yönetim Türk Telekom Stadı’nda da GS Başkanı Dursun Özbek’in onur konuğu oldu. Maç sonrasında ise kurtarışları ile dikkat çeken kaleci Haydar’ı Muslera ve Bakan Kaya tebrik etti. 
 
İSTANBUL’DA AĞIRLANDILAR
Aytemiz Alanyaspor Süper lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray'a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Maç için İstanbul’da bulunan Alanyaspor Yönetimi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Alanyalı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetime ağırlayan Uysal’a turuncu yeşilli forma hediye edildi.  Maç öncesi TT Stadı’nda da Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri onur salonunda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in de bizzat katıldığı bir resepsiyonda ağırlandı. Çavuşoğlu ve Öztekin arasındaki samimiyet dikkat çekerken, özel salonda Alanyaspor kafilesine akşam yemeği ikram edildi. 
HAYDAR ÇOK BAŞARIYDI
Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Uluslararası Günü’nde farkındalık yapmak için desteklerinden dolayı Galatasaray ve Alanyaspor’a teşekkür etti. Karşılaşmanın çok heyecanlı olduğunu da belirten Sayan, “Bu üçüncü maçım. Galatasaray stadında ilk kez maç izliyorum. Çok güzel oynadı futbolcularımız. Alanyaspor'un kalecisi de gayet başarılıydı. Tebrik ediyorum herkesi” şeklinde konuştu. Yaptığı kurtarışlarla sarı kırmızılıların farkı açmasına engel olan tecrübeli file bekçisi Haydar’ı maç sonunda ilk tebrik eden isim ise Fernando Muslera oldu.
Son Güncelleme: 26.11.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81