Özel Alanya Sağlık Meslek Lisesi'nden Tıp Bayramı ziyareti

Özel Alanya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, meslek dersleri öğretmenleri ve öğrenciler ile beraber, Başkent Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve ALKÜ Eğitim ve Araştırma hastanesinin, hastane yönetimi ve çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Özel Alanya Sağlık Meslek Lisesi'nden Tıp Bayramı ziyareti

Özel Alanya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, meslek dersleri öğretmenleri ve öğrenciler ile beraber, Başkent Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve ALKÜ Eğitim ve Araştırma hastanesinin, hastane yönetimi ve çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

17 Mart 2017 Cuma 10:26
Özel Alanya Sağlık  Meslek Lisesi'nden  Tıp Bayramı ziyareti


Özel Alanya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi meslek dersleri öğretmeni Tuğba Yılmaz  ve beraberindeki öğrencilerle hastaneye gelerek; Alanya Başkent hastanesi Başhekimi Doç Dr. Hüseyin LAKADAMYALI ve  ALKÜ Eğitim ve Araştırma hastanesinin Başhekim Yardımcısı Dr. Oya Malbora Karadağ’ı ziyaret edip 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Tuba Yılmaz; “İnsan yaşamının daha sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde sağlık çalışanlarının her şeyden önce önemli görev ve sorumluluk üstlendiğini biliyoruz. Çünkü bizler de sağlıkçıyız. Tarihimizin zor günlerinde, çeşitli imkânsızlıklar içinde yetişen hekimlerimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren milletimizin var olma, kalkınma ve gelişme mücadelesinde önemli roller üstlenmiştir.
Türkiye bugün, tıp eğitimi- teknolojisi ve sağlık hizmetleri alanındaki performansıyla dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Ülkemiz sağlık sektörü, insan kaynağının niteliği ve sunulan sağlık hizmetinin etkinliği bakımından, belirli bir standardı yakalamış, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye ulaşmıştır.. Şüphesiz, bu başarılı çalışmaların arkasında dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini yapan, sabırla, hoşgörüyle, özveriyle çalışarak karşılıksız hizmet anlayışıyla insanlığa hizmet eden hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız vardır.
Üniversite yıllarından itibaren zorlu bir eğitim süreciyle başlayan hekimlik,  sürekli yenilenmeyi, gelişmeleri izlemeyi, bilimsel araştırmaların merkezinde olmayı gerektirmektedir. Bu yönüyle de bilime ve insanlığa hizmet noktasında çok önemli bir görevi yerine getirmektedir.
Fedakâr hekim ve sağlık çalışanlarımız, bu kutsal görevlerini yaparken büyük zorluklar ve güçlüklerle de karşılaşmaktadırlar. Ancak buna rağmen özverili bir şekilde insanları sağlığına kavuşturmaya devam etmekte, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla görevlerini icra etmektedirler.
Özünde insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak olan bu meslek, ancak yoğun bir sevgi ve aşkla icra edilebilir. Bu onurlu mesleğin mensupları olarak da bizler, insanımızın her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğuna inanıyor ve bunun için gayret gösteriyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta İlimizde olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesinde, köyünde, kasabasında büyük özveriyle insan sağlığına hizmet eden hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Son Güncelleme: 17.03.2017 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81