Otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 ağır yaralı

10 Eylül 2017 Pazar 20:26
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Alanya’da kontrolden çıkan otomobilin metrelerce yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. 
Kaza, dün saat 03.30 sıralarında Oba Mahallesi Bucakoluk Mevkii'nde meydana geldi.  Mesut Aydoğan’ın yönetimindeki içinde 3 kişinin de bulunduğu 07 NJ 502 plakalı otomobil, yokuş aşağı ilerlediği sırada kontrolden çıkıp, uçuruma yuvarlandı. Otomobilin takla atması nedeniyle içinde bulunan 4 kişi ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta bulunan Mevlüt Çetin ve kardeşi Ahmet Çetin’in hayatını kaybettiği belirlerken, ağır yaralı sürücü Aydoğan ve Müslüm Akış’ı ambulansla hastaneye götürdü. Yaralıların tedavisi sürdüğü belirtildi. Mevlüt Çetin ve kardeşi Ahmet Çetin’in cenazesi dün öğle namazına müteakip Değirmendere Kızılharman Mezarlığı’nda toprağa verildi
Son Güncelleme: 10.09.2017 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81