Oto Ekspertiz Nedir, Kullanılmalı Mıdır?

İkinci el araba satın alınırken ilanlarla genel olarak az kullanılmış, yeni ibareleri görülmektedir

Oto Ekspertiz Nedir, Kullanılmalı Mıdır?

İkinci el araba satın alınırken ilanlarla genel olarak az kullanılmış, yeni ibareleri görülmektedir

04 Kasım 2016 Cuma 16:59
Oto Ekspertiz Nedir, Kullanılmalı Mıdır?

              İkinci el araba satın alınırken ilanlarla genel olarak az kullanılmış, yeni ibareleri görülmektedir. Burada aslında kastedilen şey, aracın herhangi bir masrafının olmadığı, kazası bulunmadığı ve teknik olarak sorunsuz çalıştığıdır. Ancak ikinci el araç alırken tanımadık araç sahiplerine güvenmek yerine, detaylı bir araç muayenesi sonucu verilen ekspertiz raporuna itibar etmek gerekmekte. Bu rapor sayesinde ikinci el araç alırken elinizde aracın güvenilir olduğuna dair bir kanıt olacaktır.

 

            Oto ekspertiz hizmeti veren firmalar ikinci el araçları yaklaşık yüz adet farklı özellikler dikkat ederek değerlendirmektedir. Değerlendirme sonuçlarını detaylı bir şekilde hazırlayarak, aracın durumunu belgelemektedir. Aracın hasarlı olup olmadığı, herhangi bir kaza geçirip geçirmediği, boyasının orijinal olup olmadığı gibi birçok faktör ekspertiz kontrolü ile incelenmektedir.

 

 Ekspertiz Raporu Neden Gereklidir?

 

            Herkes kaliteli ve uzun ömürlü bir araç ister. Ancak ikinci el araçlarda kaliteli bir ürün bulmak daha zordur. Oto expertiz ekibi tarafından aracın tüm muayenesi detaylı bir şekilde yapılır ve aracın kalitesini düşürecek hasarlar hakkında bilgi verilir. Bu sayede satıcı raporu da göz önünde bulundurarak bir fiyat belirlerken; alıcı da aracın kalitesini görür ve ona göre bir seçim yapar. İstanbul oto ekspertiz yaptırmak hem satıcı hem de alıcı tarafından oldukça avantajlı bir durumdur. Dolayısıyla ekspertizin kullanılması her iki taraf için oldukça önemlidir.

 

 Hangi Analizler Yapılır?


 

            Ekspertiz konusunda uzman bir ekip kadrosu bulunan ve kaliteli hizmet veren firmamız araçlara; boya durum analizi, motor performans analizi, dijital aksam analizi, lastik analizi, sürüş analizi, diagnostik test, yıpranma analizi, değişen parçaların analizi, boya analizi yaparak kapsamlı bir rapor sunmaktadır.

 

 Rapor Güvenilir mi?

 

            Oto ekspertizi yaptırmak isteyen kişilerin, bu iş hakkında yeterli bilgisi bulunan ve işin uzmanı firmalara başvurmaları gerekmektedir. Çünkü eksik veya yetersiz yapılan bir teknik inceleme birçok sorunu beraberinde getirecektir. Bu yüzden her firmanın verdiği rapora güvenmemek gerekli ve bu konuda seçici olunması gerekmektedir. Sektörde öne çıkan ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız, hizmeti ile araç sahiplerine güvenilir bir rapor sunmaktadır. Serviste gerçekleştirilen tüm işlemlerde otomatik cihazlar kullanılmakta ve tüm aşamalar titizlikle belgelendirilmektedir.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 04.11.2016 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81