Otelciyi öldüren şahıs tutuklandı

Alanya’da otel işletmecisini göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı.

Otelciyi öldüren şahıs tutuklandı

Alanya’da otel işletmecisini göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı.

09 Haziran 2017 Cuma 22:52
Otelciyi öldüren  şahıs tutuklandı
Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 02.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi'nde bulanan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otelde konaklayan Mehmet Alper K. ile otel işletmecisi Erol Yiğit arasında henüz bilinmeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Taraflar tartışmanın büyümesi üzerine otel önüne çıkarak kavgaya etmeye başladı. O sırada Mehmet Alper K., Erol Yiğit'i göğsünden bıçakladı. Yiğit, aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılırken, şahıs olay yerinden kaçtı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekiplerin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Yiğit, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ise çevredeki kamera kayıtlarını inceleyerek kaçan cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmayı derinleştiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aynı gün öğle saatlerinde Mehmet Alper K.'yı Kadıpaşa Mahallesi Sugözü Caddesi üzerinde yaya gezdiği sırada gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Alper K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Yiğit'e son görev

Cinayete kurban giden sahibi Erol Yiğit'in cenazesi ise dün Hacı Memişler Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.  15 yerinden bıçaklanarak öldürülen Yiğit'in cenazesine yakınları ve sevenleri geniş katılım gösterdi. Cenaze namazının ardından gözyaşları arasında omuzlarda taşınan Yiğit'in cenazesi Aşağı Oba Mezarlığına defnedildi.
 

Son Güncelleme: 09.06.2017 22:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81