ÖRNEK BİRLİKTELİK

ÖRNEK BİRLİKTELİK

02 Temmuz 2017 Pazar 23:28
ÖRNEK BİRLİKTELİK
 
Macar tur operatörünün planlama yapmadan Alanya'ya gönderdiği 200 Macar turiste, ALTSO VE ALTİD sahip çıktı. 200 turist, Alanya'da otellerine yerleştirilerek mağdur edilmeleri önlendi. Bu örnek işbirliği olası bir krizi önlemiş oldu. 
 
1 MİLYON EURO BORÇ
Bir yabancı Tur operatörü, Alanya'da bulunan acentaya 1 milyon euro borcu olmasına rağmen 200 turist göndereceğini belirtti. Türk Acenta borcun ödenmediğini ve göndermemesini söyledi. Buna rağmen 200 Macar turisti Alanya'ya gönderen Macaristan merkezli tur operatörünün işgüzarlığını ALTSO Başkan Mehmet Şahin ve ALTİD Başkanı Burhan Sili'nin ortak girişimleri çözdü. 
ŞAHİN VE SİLİ KRİZİ ÖNLEDİ
Dün Antalya'ya inen 200 turist için devreye giren başkanler sorunu çözdü ve 200 turist otellerine yerleştirildi. Aksi takdirde turistler dışarda kalacak ve tam bir skandal yaşanacaktı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Olay bize intikal edince bizlerde turizmimizin zarar görmemesi adına hemen müdahele ettik. Sayın ALTİD Başkanı Burhan Sili'de çok büyük destek verdi" diye konuştu.
'TURİZM İMAJINA ZARAR VEREBİLİRDİ'
ALTİD Başkanı Burhan Sili, "ALTSO Başkanı Sayın Mehmet Şahin'in beni konudan haberdar etmesinin ardından bir kaç görüşmeler yaptım, bu konudaki sıkıntıların müşterilere yansımaması konusunda ilgililerden yardım istedim. TÜROFED'i devreye soktuk. Müşterilerin havalimanında kalmaması yönünde karar alındı. Ama çok ciddi bir alacak olduğunu öğrendik" dedi.
 
Son Güncelleme: 02.07.2017 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81