Ormanı uyuşturucu tarlasına çevirmişler

Ormanı uyuşturucu tarlasına çevirmişler

15 Ekim 2017 Pazar 20:19
Ormanı uyuşturucu  tarlasına çevirmişler
Alanya’da ormanlık alanda 639 kök Hint keneviri ve 247 kilo esrar yetiştiren karı-koca, jandarmanın sıkı takibi sonucu Manavgat’ta yakalandı. 
 
Ormanlık alanda uyuşturucu yetiştirildiği istihbaratına ulaşan Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, geçtiğimiz 16 Temmuz’da saat 12.00 sıralarında Güzelbağ Mahallesi’ndeki ormanlık alana operasyon düzenledi. Operasyonda ormanlık alana ekili vaziyette 639 kök Hint keneviri ve 247 kilo esrar ele geçirildi. Ele geçirilen 639 kök Hint keneviri olay yerinde yakılarak imha edilirken, 247 kilo esrar maddesine ise el konuldu.
ŞÜPHELİ KARI-KOCA 3 AYDA YAKAYI ELE VERDİ
Olayla ilgili eşkâl bilgilerine ulaşan ve yaklaşık 3 aydır teknik ve fiziki takipte bulunarak soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüpheli Kurtuluş K. (51) ile eşi Özbekistan uyruklu Shakhnoza K.’nin (30), Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi’deki bir evde yaşadığını tespit etti. Tespit üzerine belirlenen adrese dün akşam saatlerinde baskın düzenleyen jandarma, Kurtuluş K. ve Özbek Shakhnoza K.’yi gözaltına alırken, yapılan aramalarda ise ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve çalıntı kaydı olan motosiklet bulundu. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Shakhnoza K. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, suçunu itiraf eden Kurtuluş K. ise Alanya Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Son Güncelleme: 15.10.2017 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81