Esnafa maske dağıttı

ESNAFLARA MASKE DAĞITTI

Esnafa maske dağıttı

ESNAFLARA MASKE DAĞITTI

31 Mart 2020 Salı 16:20
Esnafa maske dağıttı

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Uzun, korona virüs salgınından korunmaları için kendi esnaflarına tedarik ettiği maskeleri dağıttı.

Zor şartlar altında çalışan sanayi esnafına yaptırdığı maskeleri ücretsiz bir şekilde dağıttığını ifade eden Başkan Mustafa Uzun, "Salgın nedeniyle esnaflarımızı korumak için maske yaptırdık ve onlara dağıttık. Çok sayıda kişi ile muhatap olan üyelerimizi bu maske ile korunmasını sağlamak istiyoruz. İşlerinde düşüklük olan esnaflarımıza moral amaçlı maske yaptırdık" dedi.

Başkanın maske jestine teşekkür eden sanayi esnafı ise, "Korona virüs salgınından en çok bizler etkilendik. Kısa zamanda bu salgından kurtuluruz da işlerimiz eskisi gibi iyi olur" dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81