ONLINE VALİZ SATIŞ SİTESİ

En Sağlam Ve Eğlenceli Valizler Burada İster az seyahat eden biri olalım, ya da ister çok seyahat eden birisi olalım her birimizin evinde mutlaka tatil ruhunu yansıtan ve sağlam özelliklere sahip olan kaliteli bir valiz bulunmalıdır.

ONLINE VALİZ SATIŞ SİTESİ

En Sağlam Ve Eğlenceli Valizler Burada İster az seyahat eden biri olalım, ya da ister çok seyahat eden birisi olalım her birimizin evinde mutlaka tatil ruhunu yansıtan ve sağlam özelliklere sahip olan kaliteli bir valiz bulunmalıdır.

31 Ekim 2016 Pazartesi 10:05
ONLINE VALİZ SATIŞ SİTESİ

En Sağlam Ve Eğlenceli Valizler Burada İster az seyahat eden biri olalım, ya da ister çok seyahat eden birisi olalım her birimizin evinde mutlaka tatil ruhunu yansıtan ve sağlam özelliklere sahip olan kaliteli bir bulunmalıdır. Elbette ki sahip olduğumuzun valizinde vücut ölçülerimize eşlik edecek standartlarda ve vücudumuza uygun ergonomide tasarlanmış olması gerekmektedir. Sağlam ve kaliteli bir valizde olması gereken özellikler şöyle sıralanabilir: ergonomik bir tutma kısmı, sağlam ve kırılmayacak materyallerden oluşmuş olan çekçekli ayaklara, tekerlek kısmına sahip olmasının yanı sıra geniş bir iç hazneye ve aksesuarlar için sağlam fermuarlı gözlere, yanı sıra sık kullanılanlar için dış gözlere ve elbette ki sağlam fermuarlara da sahip olması gerekmektedir iyi bir valizin. İşte tüm bu saydığımız özelliklere sahip olan bir valiz sahip olmak istiyorsanız tam yerindesiniz… Zira sayfalarımızda kendi imalatımız olan ve tam da yukarda saydığımız üstün özelliklere sahip birbirinden şık ve özel valiz bulunmakta. Çantalarımızı incelerken seyahat grubu kategorisini seçerek sizler için en dayanıklı ve konforlu olan modellerini görebilir, spor ve out door modellerimizi inceleyerek sırtınızda en konforlu şekilde taşınabilecek olan en renkli çantaları inceliyebilirsiniz. Yine bussines reyonumuzu inceleyerek de en güzel ve şık evrak çantalarıyla, notebook çantalarımızı görüntüleyebilirsiniz. Öte yandan günlük, casual ya da butik çanta trendlerine en uygun çanta modellerimizden de postacı çantaları serimizi inceleyebilirsiniz. Gerçek deriden üretilen çanta ve valiz modellerimiz oldukça şık ve kullanışlıdır da. El çantalarından avangard model hakiki deri İtalyan el çantalarına, Alman malı en portatif ve aynı zamanda da şık el çantalarına kadar sayfalarımız arasında A dan Z ye ne ararsanız bulabileceksiniz. Ürünlerimiz tüm müşterilerimizin zevk ve beğenisine hitap edecek şekilde en açık renklerden, en canlı ve en koyu renklere kadar sportif ya da abiye özelliklere sahip olacak formlarda, türlü ebatlarda üretilmişlerdir.

ONLINE VALİZ SATIŞ SİTESİ

Telefon: 0212 486 0672
Son Güncelleme: 31.10.2016 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81