ONLARA SİYASET HARAM

Antalya'da bulunan il ve ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyelerini Ankara'da ağırlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “FETÖ'nün maşası konumundaki muhaliflerin tamamını temizleyin” talimatı verdi.

ONLARA SİYASET HARAM

Antalya'da bulunan il ve ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyelerini Ankara'da ağırlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “FETÖ'nün maşası konumundaki muhaliflerin tamamını temizleyin” talimatı verdi.

06 Kasım 2016 Pazar 21:01
ONLARA  SİYASET  HARAM
Antalya'da bulunan il ve ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyelerini Ankara'da ağırlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “FETÖ'nün maşası konumundaki muhaliflerin tamamını temizleyin” talimatı verdi. Eski il başkanı Kaya ve Elmalı ilçe başkanı Akşener'e destek verdiğinden dolayı partiden ihraç edilirken, bu ihraçların Alanya'da da olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İlçe Başkanı Türkdoğan ise, “Onlara bu saatten sonra MHP çatısı altında siyaset haram” mesajı verdi.

HEYETE YILDIZ ÖNDERLİK ETTİ
MHP 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Tarkan Akıllı, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Antalya bölgesindeki teşkilatların yönetim kurulu üyeleri hafta sonu Ankara'ya giderek MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ve merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. Önümüzdeki dönem yapılacak ilk genel seçimde Antalya milletvekili adayı olmasına kesin gözüyle bakılan 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız öncülüğündeki heyet, burada MHP lideri Bahçeli ile görüştü.
AĞIR VE NET TALİMATLAR VERDİ
Partililere kesin ve net mesajlar veren Bahçeli, “1 Kasım seçim sürecinin ardından MHP içinde yaşanan hadiselerde FETÖ'nün maşası konumuna düşen muhalifleri içinizde barındırmayın ve tamamını temizleyin. Temizlemeyen teşkilat olursa Genel Merkez tarafından gereği yapılacaktır. Bunların birine bile taviz veren bunlardan birini bile yanında barındıran olursa gerisini o teşkilat düşünsün” dedi.
GEREĞİNİ TAM OLARAK YAPACAĞIZ
Bahçeli'nin elini öpen ve hayır dualarını alan MHP'nin başarılı İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Hareketin Lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatları kesin. Bu talimatları her zaman olduğu gibi bundan sonra da tam olarak yerine getireceğiz. FETÖ'cü ve türevlerini partimizden ve çevremizden temizledik. Bundan sonra da temizlemeye devam edeceğiz. Kim ki FETÖ'ye yandaşlık ve maşalık yapıp partimize karıştırmak istemiş ise hiç birinin tozu bile kalmayacak. Şimdiden söylüyorum bu insanların artık partimizde siyaset yapmaları haram” şeklinde konuştu.
AKŞENERCİ MHP'LİLER NE OLACAK
Bahçeli'nin talimatlarının ardından Alanya bölgesinde ihraçların devam etmesi bekleniyor. Geçen hafta MHP'nin eski il Başkanı Ali Adnan Kaya ve Elmalı ilçe başkanı ve iki belediye meclis üyesi partiden ihraç edilmişti. Meral Akşener'in Alanya ziyareti ve öncesinde ilçede bulunan birçok MHP'li Akşener'i ziyaret etmiş ve destek olmuştu. Hatta bu isimler araç kaldırarak içinde belediye meclis üyelerin de olduğu kalabalık bir grup Ankara'ya gitmişti. Kongre yapılması için imza atan ve Akşener'e destek veren isimlerin çok yakında ihraç edilmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.
Son Güncelleme: 06.11.2016 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81