Önce kaza sonra kavga yaptılar

Önce kaza sonra kavga yaptılar

04 Temmuz 2017 Salı 01:48
Önce kaza sonra kavga yaptılar
Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde iki araç kaza yaptı. Kaza sonrası araç sürücüleri birbirine girdi.
Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde bulunan halk plajı önünde bugün bir kaza yaşandı. Edinilen bilgilere göre 07 NRH 06 plakalı araca 07 NZC 29 plakalı araç arkadan çarptı. Kavşağa hatalı giriş yapılması neticesinde olan kazada can kaybı yaşanmazken 4 kişi hafif şekilde yaralandı ve araçlarda maddi hasar oluştu. 
Asıl olaylar ise kaza sonrası yaşandı. Aracından inen sürücüler tartışmaya başladılar. tartışma kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar her ne kadar kavgayı ayırmak istesede bunda başarılı olamadılar. Olay yerine jandarma ekipleri de kavgayı ayırmakta büyük güçlük çektiler. Jandarma kavga eden sürücülerin ayrılması ve vatandaşları dağılması için havaya ateş etmek zorunda kaldı. 
Jandarmanın çabaları sonrası kavga ayrılırken iki sürücü sorgulanmak üzere gözaltına alındı.
 
Son Güncelleme: 04.07.2017 01:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81