Omuz Lazer Epilasyonda Nelere Dikkat Edilmeli

Omuz Lazer Epilasyonda Nelere Dikkat Edilmeli

21 Ocak 2017 Cumartesi 16:52
Omuz Lazer Epilasyonda Nelere Dikkat Edilmeli
 Omuz lazer epilasyon yöntemi ince kılları hedef almakta olan bir lazer epilasyon yöntemi olarak bilinmektedir. Bu yöntemi kullanarak omuz kısmınızda bulunan tüm kıl tiplerinden kurtulabilmeniz mümkün olacaktır. Buz lazer başlıkları bulunmakta olan omuz lazer epilasyonu cihazlarından faydalanarak neredeyse hiç acı ve ağrı hissetmeden en kalın köklü tüylerinizden dahi kurtulabilmeniz mümkün olacaktır. Buz lazer epilasyonu cihazları, bayanların bacak bölgesinde bulunan kıllardan acısız olarak kurtulabilmeleri üzere geliştirilmiş bir teknolojik üründür. Fakat buz lazerlerin kullanım alanları sadece bacak bölgesi ile sınırlı değildir. İnce tüylerin bulunduğu her bölgede buz lazerlerden faydalanabilmek mümkün olacaktır. Buz lazerler, bölgeyi hissizleştirerek acı oranını fark edilir şekilde düşürmektedirler. lazer epilasyon ankara tarafından kullanılmakta olan epilasyon cihazlarının tümünde ağrı ve acının engellenebilmesi üzere buz lazer başlıkları kullanılmaktadır. Bu sebeple lazer epilasyon yaptırmak isteyen fakat epilasyonun acısından çekinen bireylerin konu hakkında endişe duymaları yersizdir. Buz lazer epilasyonu işlemi sonrasında günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Omuz lazer epilasyon işleminde kullanılmakta olan makineler yurt dışında üretilmekte olan makine tipleridir ve buz lazer başlığını kullanmakta olan çok az sayıda estetiysen bulunmaktadır.

Medikal Estetik Hekimi Dr. Mehmet Akgün
lazer epilasyon yapabilmek üzere gerekli olan belgelerin hepsine sahiptir ve konu hakkında gerekli eğitimi almıştır. Lazer epilasyonun uygulama alanları oldukça geniştir ve vücudunuzda tüy olan neredeyse her yere lazer epilasyon işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Lazer epilasyon uygulamasının getirilerinden faydalanabilmek üzere ilgili hekimlere başvurmanız yeterli olacaktır. Tüy alınması durumu genellikle estetik kaygı kökenlidir. Estetik algısına zarar verebilecek olan tüylerin bulunduğu her bölgeye gerekli müdahale Medikal Estetik Hekimi Dr. Mehmet Akgün tarafından yapılacaktır. Omuz lazer epilasyon uygulamalarının kadınlarda %90 oranında daha fazla etki gösterdiği bilinmektedir. Fakat teknolojinin ilerlemesi ile birlikte erkek kıl oranını azaltabilecek olan özel epilasyon makineleri de piyasaya sürülmüştür. Henüz estetisyenler tarafından sık olarak kullanılmayan bu cihazlar, firmamızın bünyesinde bulunmaktadır ve firmamız tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Pürüzsüz ve temiz bir görünüme sahip olmayı arzu eden tüm kadın ve erkekler firmamıza başvurabilirler.
Son Güncelleme: 22.01.2017 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81