Okullar ödüllerini aldı

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından organize dilen “ Alanya Belediyesi 5. Liseler Arası Tiyatro Şenliği”ne katılan okullara ödülleri dağıtıldı. 2 Mayıs’ta Kültür Merkezi’nde “ Ferhat ile Şirin” adlı tiyatro oyunuyla perde diyen Şenlik, “Teşekkür ve Ödül Töreni” ile sona erdi.

Okullar ödüllerini aldı

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından organize dilen “ Alanya Belediyesi 5. Liseler Arası Tiyatro Şenliği”ne katılan okullara ödülleri dağıtıldı. 2 Mayıs’ta Kültür Merkezi’nde “ Ferhat ile Şirin” adlı tiyatro oyunuyla perde diyen Şenlik, “Teşekkür ve Ödül Töreni” ile sona erdi.

26 Mayıs 2017 Cuma 23:02
Okullar ödüllerini aldı
Ödül törenine Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Ali Yenialp, Abdullah Akbaş, Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, Belediye Tiyatrosu Oyuncuları, öğrenciler, öğretmenler ve oyuncu öğrencilerin yakınları katıldı.
Bu yılki şenlikte, 6 okul 6 farklı oyun sergiledi. Profesyonelleri aratmayan oyunları, yüzlerde öğrenci ve tiyatro sever izledi. Saat 20.00’da Kültür Merkezi’nde düzenlenen Teşekkür ve Ödül Töreni’nde, emeği geçen herkese teşekkür belgesi ve bazı dallarda öne çıkan yapım ve öğrencilere de ödülleri verildi.
BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Ödül töreninde söz alan katılımcı okulların temsilcileri yaptıkları konuşmada, sanata ve Liseler Arası Tiyatro Şenliği’ne verdiği destekten dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. 
“SANAT BİR MİLLETİN OLMAZSA OLMAZIDIR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına törene katılan Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, “Sanat bir milletin olmazsa olmazıdır” diyerek katılımcı okulları tebrik etti. Yenialp, şenliğe katılan okulların her yıl artmasını dilediklerini ifade etti.
“ŞENLİK AMACINA ULAŞMIŞTIR”
Alanya Belediye Tiyatrosu Sanat Koordinatörü Mustafa Erman Doğan ise "Oyunların güzel çıkması bu şenliğin amacı değil isteğimizdi. Oyun başlıyor anonsu geldiğinde şenlik amacına ulaşmalıdır. Bu yıl fuayede gördüklerim, okullardan aldığım duyumlar ve genç arkadaşlarıma bakarak gönül rahatlığıyla şunu diyebilirim ki; bu şenlik bu yıl da amacına ulaşmıştır" dedi.
Şenliğe, CEV Hamdullah Emin Paşa Anadolu Lisesi “Ferhat ile Şirin”, Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi “ Ağaçlar Ayakta Ölür”, TED Alanya Koleji “ Hastalık Hastası”, Özel Bahçeşehir Koleji Alanya Anadolu ve Fen Lisesi “Kanlı Düğün”, Doğa Koleji “ İçlerinden Hangisi”, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi “ Ağzı Çiçekli Adam” oyunu ile katıldı.
 
ÖDÜLLER:
En Başarılı Koreografi:
Kanlı Düğün – Bahçeşehir Alanya Okulları
 
En Başarılı Dekor:
Ağaçlar Ayakta Ölür – A. Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi
 
En Başarılı Oyun:
Kanlı Düğün – Bahçeşehir Alanya Okulları
 
En Başarılı Kostüm:
Hastalık Hastası – TED Alanya Koleji
 
Akın Paşaoğlu Emek Ödülü:
Ferhad ile Şirin – ÖHEP Okulları Anadolu Lisesi
 
En Başarılı Erkek Oyuncular:
-Halil Caner Ay – Ağaçlar Ayakta Ölür - A. Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi
-Uğulcan Bakar - Hastalık Hastası – Ted Alanya Koleji
-Emre Şen – Ağzı Çiçekli Adam – Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi
-Onur Kenan Kılınç – Ağzı Çiçekli Adam – Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi
 
En Başarılı Kadın Oyuncular:
-Ece Atlıhan - Ferhad ile Şirin – Öhep Okulları Anadolu Lisesi
-Eylül Kübra Solak - Ferhad ile Şirin – Öhep Okulları Anadolu Lisesi
-Eylül Aydın - Kanlı Düğün – Bahçeşehir Alanya Okulları
-Ceyda Birgen – İçlerinden Hangisi – Özel Alanya Doğa Koleji
 
Son Güncelleme: 26.05.2017 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81