Okul bahçesinde yanan kapı polisi alarma geçirdi

Antalya’da bir okulun bahçesindeki Atatürk büstü yanında yanan kapı polisi alarma geçirdi.

Okul bahçesinde yanan kapı polisi alarma geçirdi

Antalya’da bir okulun bahçesindeki Atatürk büstü yanında yanan kapı polisi alarma geçirdi.

29 Ocak 2017 Pazar 20:34
Okul bahçesinde yanan  kapı polisi alarma geçirdi

Olay saat 10.45 sırasında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesindeki Vali Saim Çotur İlkokulunun bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre okul bahçesine giren kişi veya kişiler havanın soğuk olması nedeniyle bir tahta kapıyı Atatürk büstü yakınında duvar kenarında ısınmak amacıyla yaktı. Alevler, havanın rüzgarlı olması nedeniyle pencerelere ulaşınca kişi veya kişiler yangın büyümesin diye yanan kapıyı Atatürk büstünün kenarına getirdi.
Atatürk büstünün yakıldığını zanneden mahalleli ise durumu polise bildirdi. Vatandaşları gören şahıslar ise okul bahçesinden uzaklaştı. Okula gelen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Atatürk büstü yanında inceleme yaptı. Büstün herhangi bir zarar görmediği ve kişilerin ısınmak amacıyla kapıyı yaktığı belirlendi. Okul duvarında ise zarar meydana geldiği görüldü.
Polis ekipleri okulun güvenlik kamerasını incelemeye aldı.
Son Güncelleme: 29.01.2017 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81