ÖHEP'ten örnek proje

ÖHEP İlköğretim Kurumlarının imza atmış olduğu sosyal sorumluluk projesi hız kesmeden devam ediyor.

ÖHEP'ten örnek proje

ÖHEP İlköğretim Kurumlarının imza atmış olduğu sosyal sorumluluk projesi hız kesmeden devam ediyor.

02 Mart 2017 Perşembe 19:29
ÖHEP'ten örnek proje
Bir kez daha insana olan duyarlılığını ispat eden ÖHEP Okulları öğrencileri, öğretmenleri ve velileri, Ankara Cebeci Hastanesi’nin Onkoloji bölümünde yatan minik yürekleri mutlu ettiler.
“Sağlıklı ülke, sağlıklı nesilden geçer” sloganını kendilerine hedef seçen ÖHEP İlköğretim Kurumlarının yürütmüş olduğu ‘Sudaki Halkalar’ adlı projesi ile minik yüreklerin ihtiyaç duyduğu malzemeler toplandı. ÖHEP Okulları velilerin de desteği ile toplanan; pijama,iç çamaşırı,çorap,ıslak mendil,panduf,boya kalemleri,boyama ve hikaye kitapları gibi malzemeler öğrenciler tarafından kolilenerek yola çıktı.

Konu ile ilgili olarak İlköğretim Kurumları Müdürü İlyas Kızıl, “ÖHEP İlköğretim Kurumları olarak yürüttüğümüz ‘Sudaki Halkalar’ projesinin ilk teslimatını gerçekleştirdik. 2/A sınıfı öğrencilerimiz kendi elleriyle hazırladıkları kolileri kargoya götürerek, Ankara Cebeci Çocuk hastanesi Onkoloji bölümündeki arkadaşlarına ulaştırmak istediler. Bu süreç içerisinde yardımlarını eksik etmeyen tüm velilerimize teşekkür ederiz.” dedi.
Son Güncelleme: 02.03.2017 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81