ÖHEP'ten geleneksel başarı

Özel Hamdullah Emin Paşa İlköğretim Kurumları 8.sınıf öğrencileri,Temel Eğitimden Ortaöğretime geçiş (TEOG1) sınavında büyük bir başarıya imza attı.

ÖHEP'ten geleneksel başarı

Özel Hamdullah Emin Paşa İlköğretim Kurumları 8.sınıf öğrencileri,Temel Eğitimden Ortaöğretime geçiş (TEOG1) sınavında büyük bir başarıya imza attı.

28 Kasım 2016 Pazartesi 19:56
ÖHEP'ten geleneksel başarı
Öğrenciler 2 gün süren ve temel derslerden toplam 120 soruyu kapsayan sınavlarda hem bireysel hem kitlesel anlamda önemli sonuçlar aldılar. Özel Hamdullah Emin Paşa İlköğretim Kurumları 8.sınıf öğrencileri, TEOG sınavlarında elde ettikleri başarı ile göz doldurdular. Toplam 120 soruda, resmi olmayan sonuçlara göre %86,6 genel başarı ortalaması ile Alanya birincisi oldular. Okul geneli ders ortalamaları; 20'şer soruda Türkçe %77, Matematik %79, Fen ve Teknoloji %89, İngilizce %91, T.C İnkilap Tarihi %91, Din bilgisi %89 olarak belirtildi.

‘SİSTEMLİ ÇALIŞMANIN SONUCU’
Sonuçlarla ilgili olarak bir değerlendirme yapan ÖHEP Okulları Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Beyza Söğüt  “Biz ekip olarak; başarının rastlantısal olmadığının farkındayız. TEOG sınavı kazanım bazlı bir sınavdır, öğrencinin hangi konuda hangi kazanımları edindiği ya da edinemediği bu sınavla ölçülür. Bizler bu süreçte gerçekleştirdiğimiz tüm deneme sınavları sonuçlarını K12 Net Sistemiyle anında hem öğrenciyle ve öğretmen hem de veliyle paylaşıp geri bildirimde bulunuyoruz. Eksik kazanımlar için de önlemimizi hemen alıyoruz. Bu başarımız da yaptığımız sistemli çalışmanın bir sonucudur” dedi.

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
ÖHEP Okulları İlköğretim Kurumları Müdürü İlyas Kızıl ise “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz inandılar ve başardılar. Bu başarıyı elde edebilmek için ekip olarak planlı ve düzenli çalıştılar. Öğretmen ve öğrencilerimize inancımız tamdı. Bu inanç ve güven boşa çıkmadı. ÖHEP başarı geleneği devam edecektir. Bizi izlemeye devam edin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Son Güncelleme: 28.11.2016 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81