ÖHEP'ten büyük başarı

Özel Hamdullah Emin Paşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG1) sınavında büyük bir başarıya imza attı.

ÖHEP'ten büyük başarı

Özel Hamdullah Emin Paşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG1) sınavında büyük bir başarıya imza attı.

05 Ocak 2017 Perşembe 00:39
ÖHEP'ten büyük başarı


Öğrencilerin 2 gün süren ve temel derslerden toplam 120 soruyu kapsayan sınavlarda hem bireysel hem kitlesel anlamda önemli sonuçlar aldıklarını duyuran ÖHEP yetkilileri, şimdi bunu resmi sonuçlara göre ispatladılar. Özel Hamdullah Emin Paşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, TEOG sınavlarında elde ettikleri başarı ile Alanya 1’incisi oldular. Toplam 120 soruda, resmi olmayan sonuçlara göre %86,6 genel başarı ortalaması ile Alanya birinciliğini duyuran ÖHEP’in, resmi sonuçlara göre genel başarı ortalaması %87,10 olarak açıklandı.  Okul yetkilileri tarafından, okul geneli ders ortalamaları; 20'şer soruda resmi olmayan sonuçlara göre Türkçe %77 olarak açıklanırken, resmi sonuçlara göre %78,66; resmi olmayan sonuçlara göre Matematik %79 olarak açıklanırken, resmi sonuçlara göre %80,16; resmi olmayan sonuçlara göre Fen ve Teknoloji %89 olarak açıklanırken, resmi sonuçlara göre %90,33; resmi olmayan sonuçlara göre İngilizce %91 olarak açıklanırken, resmi sonuçlara göre %92,49; resmi olmayan sonuçlara göre T.C İnkilap Tarihi %91 olarak açıklanırken, resmi sonuçlara göre %91,16; resmi olmayan sonuçlara göre Din bilgisi %89 olarak açıklanırken, resmi sonuçlara göre %89,83 olarak ilan edildi.
‘SİSTEMLİ ÇALIŞMANIN SONUCU’
Sonuçlarla ilgili olarak bir değerlendirme yapan ÖHEP Okulları İlköğretim Kurumları Ortaokul Müdür Yardımcısı Ali Alkan, “TEOG sınavlarında başarılarımıza bir yenisini daha eklediğimiz için çok mutluyuz. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. Kurum olarak başarının özveri ve düzenli çalışmadan geçtiğine, bu yüzden de başarılarımızın devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.
HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
ÖHEP Okulları İlköğretim Kurumları Müdürü İlyas Kızıl ise “Başarımızın tesadüf olmadığını, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin inandıklarını söylemiştik. Mütevazı davrandık resmi olmayan TEOG-1 sınav sonuç ortalamamızı %86,43 olarak açıkladık. Alanya birinciliğimizi elden bırakmayarak kesin sonuçlarda TEOG-1 sınav sonucu ortalamamızı %87,10 olarak görmüş bulunuyoruz. Eğitim kadromu, öğrencilerimi ve desteklerini esirgemeyen velilerimi kutluyorum. İnandık ve başardık.” dedi.
Son Güncelleme: 05.01.2017 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81