ÖHEP'te ilk ders zili çaldı

ÖHEP'te ilk ders zili çaldı

19 Eylül 2017 Salı 20:01
ÖHEP'te ilk ders zili çaldı
Uzun bir yaz tatilinin ardından tüm Türkiye’de ilk ders çili çaldı. Milyonlarca öğrencinin, öğretmenin ve velinin heyecanla beklediği 2017-2018 Eğitim öğretim dönemi başladı.
 
Temellerinin 1977 yılında atan, eğitimde 40.yılını tamamlayan ÖHEP Okulları yeni eğitim öğretim dönemine bünyesine kattığı genç ve güçlü isimlerle devam ediyor.
Alanya’nın ilk özel okulu olmanın haklı gururunu da yaşayan ÖHEP geçtiğimiz günlerde öğrencilere uygulanan ‘Uyum Haftası’nı da tamamladı. ÖHEP Okulları; anasınıfları,1., 5. ve 9. sınıf öğrencilerine yönelik, öğrencilerin okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek, öğrenme ortamı, öğretmenleri ve arkadaşlarını tanımalarına yardımcı olmak için 11 Eylül-15 eylül arasında öğrencilerine uyguladığı “Uyum Haftası” ile yoğun bir hafta geçirdi.
ÖHEP idarecileri ise yeni eğitim öğretim dönemine  hazır olduklarını, mevcut öğrencileri ve yeni öğrencileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.
2017-2018 Eğitim öğretim döneminin ilk gününde ise saygı duruşu ve coşkuyla söylenen İstiklal Marşı’nın ardından başlayan program okul müdürü Kenan Saygı’nın konuşmasıyla devam etti. Saygı konuşmasında “Gözleri ışıl ışıl parlayan, öğrenme heyecanı içinde okul hayatına başlayan sevgili yavrularımızı,5.sınıfa geçerek ortaokullu olan çocuklarımızı ve yoğun geçen sınav döneminden sonra liseli olan birbirinden başarılı gençlerimizi ve uzun bir aradan sonra tekrar kavuştuğumuz öğrencilerimizi görmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.
Yeni eğitim öğretim yılına başladığımız bu günde aramıza yeni katılan öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz; sizler sadece bir okul seçmediniz. Etik ve ahlaki değerlere bağlı kalarak eğitimin önüne hiçbir şeyin geçmesine izin vermeyen, saygı ve sevgiyi ön planda tutan, Atatürk ilke ve devrimlerini izleyen, evrensel özelliklerle donatılmış, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, bir üst kuruma yerleşebilmek için akademik bilgi ve becerileri en iyi şekilde veren 40 yıllık tecrübeye sahip ÖHEP Okulları’nı seçtiniz.
Mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmemiz dileğiyle, yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı olsun.” dedi.
Program akışı içinde şiirlerini okumalarının ardından sınıflarına uğurlanan öğrencilerin heyecanları ve mutlulukları da görülmeye değerdi.
 
Son Güncelleme: 19.09.2017 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81