ÖHEP emektarlarını ağırladı

Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları çok önemli ve değerli misafirler ağırladı.

ÖHEP emektarlarını ağırladı

Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları çok önemli ve değerli misafirler ağırladı.

10 Aralık 2016 Cumartesi 00:49
ÖHEP emektarlarını ağırladı
 Geçmiş dönemlerde ÖHEP Okullarında çalışan ve emekli olan öğretmenler ÖHEP Okullarını ziyaret ettiler. ÖHEP Okulları yetkililerinin ağırladıpı misafirler eski günlerden konuşarak anılarını yad ettiler. Okulun fiziki ve teknolojik yapısındaki değişikliklere de vurgu yapan misafirler okuldan mutlu ayrıldıklarını dile getirdiler. Konuyla ilgili olarak ÖHEP Okulları İlköğretim Kurumları Müdürü İlyas Kızıl, “Alanya'nın ilk özel okulu olan ÖHEP Okulları olarak, Alanya'nın eğitiminin temel taşlarını oluşturan ve kurumun bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan sınıf öğretmenlerimizi bir kez daha okulumuzda ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadık.
Bizler geçmişimize saygı duyuyor, bugünümüze sahip çıkıyor ve geleceğin öğrencilerini yetiştirmeye devam ediyoruz” dedi. Buluşmanın sonunda hatıra fotoğrafı çektiren okul yetkilileri ve misafirler tekrar bir araya gelme sözü vererek vedalaştılar.
Son Güncelleme: 10.12.2016 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81