Öğrenciler için seferber oldular

Öğrenciler için seferber oldular

04 Ekim 2017 Çarşamba 20:06
Öğrenciler için seferber oldular
Alanya’da ders saati içerisinde okullarına gitmeyerek internet kafe, kafe ve çay bahçesi gibi yerlerde vakit geçiren öğrenciler için polis ve zabıta ekipleri seferber oldu. Ayrıca zabıta ekipleri, bu tür mekanların da hijyen kurallarına uyup uymadığını denetledi. 
 
 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri ile Alanya Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, sabah erken saatlerden itibaren ilçede bulunan okulların etraflarında ki, çay bahçesi, internet kafe ve kafeleri denetledi.  Yapılan denetimlerde okula gitmediği tespit edilen öğrenciler polis tarafından uyarılarak okula gitmesi sağlandı. Öte yandan öğrencilerin yoğunlukla vakit geçirdiği bu tür işletmelerin zabıta tarafından hijyen denetimi de yapıldı. Kurallara uymayan işletmelere ise uyarı verildi. Denetimlerin aralıksız süreceği belirtildi
 
Son Güncelleme: 04.10.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81