Ödüllü Afgan oyuncunun da tercihi

Ödüllü Afgan oyuncunun da tercihi

04 Ağustos 2017 Cuma 22:06
Ödüllü Afgan oyuncunun da tercihi
“Uçurtma Avcısı” filminden tanılan Afganistan sinemasının ödüllü oyuncusu Abdul Qadir Farookh (69) “Toz” filminin çekimleri için geldiği Türkiye’de tatilini Alanya’dı geçirdi. Farookh tatili için geldiği Alanya’da sağlık kontrolleri için ise Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alaadin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni tercih etti. 26-27-28 Temmuz tarihlerinde rutin kontrolleri ve genel sağlık taraması yapılan Abdul Qadir Farookh 3 gün boyunca süren tedavisinin ardından Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan’ı makamında ziyaret ederek hastanede gördüğü ilgiden, başarılı ve kaliteli sağlık hizmetinden dolayı teşekkürlerini iletti.
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çok iyi ağırlandığını ifade eden Abdul Qadir Farookh; “Burada gördüğüm sağlık hizmetini daha önce gittiğim çoğu ülkede görmedim. Sağlık personellerinin hepsi benimle yakından ilgilendiler. 3 gün boyunca kendimi bir hastanede değil sanki evimde gibi hissettim. Burada gördüğüm ilgiyi, sağlık hizmetini ve Alanya’nın güzelliklerini ülkemdeki arkadaşlarımla ve yakınlarımla paylaşacağım. Gördüğüm kadarıyla Türkiye’deki sağlık hizmeti birçok ülkeden çok daha iyi durumda. Türkiye’de sunulan Sağlık Turizmiyle ilgili hizmetleri de yakından takip etmekte ve çalışmaları başarılı bulmaktayım. Yapılan tedaviden ve ilgiden dolayı tüm hastane personeline, uluslararası hasta birimine, hastane yönetimine ve Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan’ a teşekkür ediyorum” dedi.
Uzun yıllardan beri Türkiye ile Afganistan arasındaki dostluğun devam etmekte olduğuna dikkat çeken Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ise “Afganistan’da film sektöründe hizmet veren Abdul Qadir Farookh sağlık sorunları nedeniyle hastanemizi ziyaret etmiştir. Bizlerde elimizden geldiği kadarıyla kendisini en iyi şekilde ağırlamaya, sağlıkla ilgili sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Alanyamızı ve ülkemizi sağlık hizmeti noktasında en iyi şekilde temsil etmek adına hastane olarak var gücümüzle çalışmakta ve hizmet vermekteyiz. Hasta ve hasta yakınlarımızın daima yanındayız. Sağlığınız emin ellerdedir. Bizi tercih eden hastamız Abdul Qadir Farookh’a geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve bu nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Abdul Qadir Farookh’un sağlık durumuyla ilgilenen Genel Cerrah Uzmanı. Opr. Dr. Serkan Şengül ise her hastamızda olduğu gibi bu hastamızda da bir hekim olarak elimizden geleni yaparak Farookh’un genel sağlık taramasını ve rutin kontrollerini gerçekleştirdik” dedi.
 
Son Güncelleme: 04.08.2017 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81