Norveçli turiste kapkaç yapan şüpheli yakalandı

Alanya'da tatil yapan bir turiste para bozdurma bahanesiyle yaklaşan bir kişi turistten kapkaç yaparak kaçtı.

Norveçli turiste kapkaç yapan şüpheli yakalandı

Alanya'da tatil yapan bir turiste para bozdurma bahanesiyle yaklaşan bir kişi turistten kapkaç yaparak kaçtı.

20 Ekim 2016 Perşembe 21:00
Norveçli turiste kapkaç  yapan şüpheli yakalandı
Alanya'da tatil yapan bir turiste para bozdurma bahanesiyle yaklaşan bir kişi turistten kapkaç yaparak kaçtı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis şüpheliyi yakaladı. Önceki gün öğle saatlerinde Tosmur Mahallesi, Ömer Koparan Caddesi üzerinde yaya olarak oteline dönen Norveç uyruklu 59 yaşındaki Knut Magnar Vestboe, kaldırımdan yürüdüğü sırada yanına yaklaşan bir kişi 50 TL bozdurması gerektiğini söyleyerek Vestboe’den yardım istedi. Yardım istediğini kabul eden Vesboe, para çıkarmak üzereyken cüzdanına uzanan şüpheli cüzdanda bulunan 50 Euro ve 50 TL’i alarak motosikletle kaçtı.Kapkaç mağduru turistin şikayeti üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kapkaçın gerçekleştiği cadde üzerindeki kameraları inceledi.
SIKI TAKİP SONUCU YAKAYI ELE VERDİ
Kamera kayıtlarında daha öncede benzer suçlardan sabıkası olan 27 yaşındaki Hasan K.’nin motosikletle görüntülerine ulaştı. Kapkaç olayı şüphelisi Hasan K.’i aramaya başlayan ekipler, sıkı takip sonucu saat 22.00 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi, Ergün Sokak üzerinde yaya olarak yakaladı.
Gözaltına alınan Hasan K. emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ederek, pişman olduğunu söyledi. İşlemleri tamamlanan Hasan K. adliyeye sevk edilirken, kapkaç mağduru Knut Magnar Vestboe ise çalışmalarından dolayı polislere teşekkür etti.
Son Güncelleme: 20.10.2016 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81