Narın da kralı

Narın da kralı

17 Ekim 2017 Salı 21:56
Narın da kralı
Alanya’da ‘Avokado Kralı’ lakabı ile bilinen Kadir Uysal, Ekim ayının gelmesi ile yetişen narı da müşterilerine sunmaya başladı. Narları sipariş üzerine özenle toplayıp müşterine ulaştırdığını belirten Uysal, Narın sulu ve mayhoş tadının yanı sıra sağlık için de son derece yararlı bir meyve olduğunu vurguladı. “Nar mevsimini iyi değerlendirin, bol nar yiyin” uyarısında bulunan Uysal,  yüksek dozda C ve B vitamininin yanı sıra Potasyum ile bağışıklık sisteminin yanı sıra hem kanserden koruduğunu, hem de kanser tedavisi sırasında vücuda büyük destek sağladığını söyledi. Uysal, “Her gün yiyeceğiniz bir adet nar hem bağışıklık sisteminize güç katacak, hem de birçok tehlikeli kanser türüne karşı vücudumuzda kalkan oluşturacaktır” dedi. 
12 AVOKADO, 2 AY NAR’
Yılın 12 ayında avokado satışını da sürdürdüğünü söyleyen Uysal, “Avokado siparişlerimizi de almaya devam ediyoruz. 2 ay boyunca da nar satışımız sürüyor. İstenildiği takdirde kendim müşterilerime siparişlerimi teslim ediyorum” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 17.10.2017 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81