MÜTBİR'den Şahin'e teşekkür ziyareti

MÜTBİR'den Şahin'e teşekkür ziyareti

18 Ekim 2017 Çarşamba 20:28
MÜTBİR'den Şahin'e teşekkür ziyareti
Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker ve yönetimi, önümüzdeki günlerde yeni binasına taşınacak olan Göç İdaresi Ofisi ile ilgili olarak ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri ile Alanya’da kurulan Göç İdaresi Ofisi yine Başkan Şahin’in girişimleri ile yeni yerine kısa bir zaman içerisinde taşınacak. Turizm, inşaat ve emlak sektöründe sevinç yaratan bu gelişmeden sonra Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker ve yönetimi, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
“ALANYAMIZA TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN”
Ziyarette konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Göç İdaresi Ofisi’nin tarihi Alanya evinde en kısa sürede hizmete başlayacağını belirterek, turizm ve tarım sektörleri kadar inşaat ve emlak sektörünün de Alanya ekonomisi açısından büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Şahin, “Göç İdaresi Ofisi’nin yeni binası tekrardan Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en kısa sürede yeni binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. MÜTBİR Başkanımız Mustafa Küçüker’e ve yönetimine de nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in, Alanya yararına yapılacak her projeye büyük önem verdiğini belirterek, “Göç İdaresi Ofisi, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in çabalarıyla yeni binasına taşınacak. Alanya’mız için bu çok önemli bir gelişme. Ben başkanımıza ve emek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.
 
Son Güncelleme: 18.10.2017 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81