Mustafa Yılmaz Mobilya'dan

Yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Mustafa Yılmaz Mobilya’da yıl sonu fırsatlarını karışmayın. Mağazada yüzde 50’ye varan indirimler devam ediyor.

Mustafa Yılmaz Mobilya'dan

Yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Mustafa Yılmaz Mobilya’da yıl sonu fırsatlarını karışmayın. Mağazada yüzde 50’ye varan indirimler devam ediyor.

27 Kasım 2016 Pazar 23:50
Mustafa Yılmaz Mobilya'dan
1997 yılından bu yana mobilya sektöründe hizmet veren genç girişimci Mustafa Yılmaz, Avsallar Mustafa Yılmaz Mobilya'nın mobilya sektöründeki kampanya ezberini bozduğunu vurguladı. Avsallar Atatürk Caddesi belediye hizmet binası üstünde ve Konaklı'da Güzelbağ Yolu Güzel Konak Çarşısı karşısında hizmet veren Mustafa Yılmaz Mobilya, sektörün önde gelen imalatçılarının ürünlerini sıfır kâr marjı satış kampanyası ile mobilya sektöründe bomba etkisi oluşturdu.

YÜZDE ELLİYE VARAN İNDİRİMLER
Kampanya ile bilgi veren Mustafa Yılmaz, amaçlarının stokları eritmek olduğunu vurgulayarak, örnek olarak mağazalarında piyasa fiyatı en düşük 1950 TL olan 3+3+1+1 oturma grubunun 1400 TL'ye, 1750 TL' olan yatak odasının da 1400 TL'ye satıldığını açıkladı. 150X200 sandıklı baza, yatak, baslık set olarak 800 TL'ye, 90X190 sandıklı baza, yatak, başlık set olarak 450 TL'ye, mutfak masası ve 4 adet sandalyeyi 300TL'ye sattıklarını söyledi.

‘BİZE UĞRAMADAN KARAR VERMEYİN’
Yılmaz, şöyle konuştu: "Vatandaşlarımız,  Avsallar'daki 2000 metre kapalı alana sahip merkez mağazamızdaki çeşitlerimizi ve fiyatlarımızı görmeden mobilya almamaları büyük avantajlarına olacaktır. Tüm mobilyalarımız üretici firma garantisiyle satılmaktadır."
Son Güncelleme: 27.11.2016 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81