Gölette serinlemeye çalışan çocuk boğuldu

MUŞ’UN SULUCA KÖYÜNDEKİ SULAMA GÖLETİNE SERİNLEMEK İÇİN GİREN 4 ÇOCUKTAN BİRİ BOĞULDU.

Gölette serinlemeye çalışan çocuk boğuldu

MUŞ’UN SULUCA KÖYÜNDEKİ SULAMA GÖLETİNE SERİNLEMEK İÇİN GİREN 4 ÇOCUKTAN BİRİ BOĞULDU.

21 Temmuz 2020 Salı 18:32
Gölette serinlemeye çalışan çocuk boğuldu

Muş’un Suluca köyündeki sulama göletine serinlemek için giren 4 çocuktan biri boğuldu.

Olay, saat 15.30 sıralarında merkeze bağlı Suluca köyü sulama göletinde meydana geldi. Sıcaktan bunalan 4 arkadaş, serinlemek için gölete girdi. Bir süre sonra sudan çıkan 3 çocuk, arkadaşları Nihat Gündüz’e (15) ulaşamayınca suyun çevresinde bağrışmaya başladı. Durumu fark eden vatandaşlar jandarma ve AFAD’ı arayarak yardım istedi. Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri güvenlik önlemi alırken, AFAD ise yer tespit çalışması başlattı. Göletin bataklık olduğu değerlendirilmesi üzerine çevre belediyelerden istenilen iş makineleriyle göletin su seviyesi düşürüldü. Bitlis’ten bölgeye gelen polis dalgıçlar ise arama kurtarma çalışmasıyla suyun altında bulunan Nihat Gündüz’ü cesedini bulunduğu yerden çıkardı.

Cansız bedeni sudan çıkarılan Nihat Gündüz’ün olay yerindeki ailesi sinir krizi geçirirken, sağlık ekipleri aile fertlerini sakinleştirmeye çalıştı.

Nihat Gündüz’ün cansız bedeni, Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81