Muhtarların talepleri alındı

Muhtarların talepleri alındı

18 Ekim 2017 Çarşamba 20:27
Muhtarların talepleri alındı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya’daki kırsal mahallelerin su ve kanalizasyon taleplerini aldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney başkanlığında Alanya Öğretmen evinde yapılan toplantıya Asat Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Asat Alanya Şube Müdürü Fatih Uysal, Büyükşehir Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin ve 68 kırsal mahallenin muhtarları katıldı. 2 saat süren toplantıda mahalle muhtarları mahallelerinde bugüne kadar Asat tarafından yapılan yatırımlar için teşekkür etti. Tek tek söz alan muhtarlar taleplerini Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer’e iletti. Tuncer de muhtarların istek ve taleplerini tek tek not aldı. Ayrıca muhtarlar dilekçelerle resmi olarak da taleplerini iletti. Asat Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Kasım ayında yapılacak Asat Genel Kurulu’nda Alanya’daki talepleri de ele alacaklarını ve kısa sürede sorunların çözümü için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “  Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ni Alanya’da kurduğumuz 2014 yılından bu yana önemli bir mesafe aldık. Bugüne kadar Alanya geneli ve kırsalı birçok önemli sorununu çözdük. Bundan sonrada yatırımlarımız devam edecek. Bugün muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili taleplerini dinledik. En kısa sürede bunları da çözeceğiz “ dedi.
Son Güncelleme: 18.10.2017 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81