Muhtarlar, Sünbül ile istişare yaptı

Muhtarlar, Sünbül ile istişare yaptı

17 Kasım 2016 Perşembe 21:16
Muhtarlar, Sünbül  ile istişare yaptı
MHP Alanya Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Sünbül, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve dernek üyesi mahalle muhtarlarını dün İlçe Teşkilatı'nda ağırladı.

Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve mahalle muhtarları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Partide Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Sünbül tarafından karşılanan muhtarlar, Sünbül ile karşılıklı istişarede bulundu. Muhtarların taleplerini ve isteklerini her zaman yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Sünbül, "Teşkilat olarak her hafta farklı mahallelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Sağolsun bu ziyaretlerimizde muhtarlarımızda bizlere yardımcı oluyorlar. Bugünde Muhtarlar Derneği Başkanımız Hasan Yüksel bizleri ziyarete geldi. Kendisiyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 17.11.2016 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81