MONTEA Ev Yapı Market Alanya'da

MONTEA Ev Yapı Market Alanya'da

04 Ekim 2017 Çarşamba 20:16
MONTEA Ev Yapı  Market Alanya'da
 
MONTEA Ev / Yapı Marketler zincirinin 4. halkasını Alanya’da çevre yolu üzerinde hizmete açtı.
55 yıllık yapı malzemeleri geçmişe sahip Kıvrak Yapı Malzemeleri, 35 yıllık Alanya tecrübesi ile yeni markası Montea Ev / Yapı Market Alanya da hizmetinizde.
Kıvrak Yapı A.Ş.’nin bir kuruluşu olan MONTEA Ev / Yapı Market, 2015 yılın da ilk demo market çalışmalarına Aspendos mağazada başlayıp 2016 yılı Mart ayında ilk mağazayı Varsak’ta, 2016 yılı Temmuz ayında Konya M1 AVM içerisinde, 2017 yılında Mart ayında Antalya Altınova’da ve şimdi de Alanya’nın en gelişen bölgesi Çevreyolu üzerinde hizmete girdi.
Montea Ev / Yapı Market te 7-10 Ekim tarihleri arasında “Büyük İndirim Günleri” ile en iyi ürünleri ,en uygun fiyata bulabilirsiniz. 
EV ve YAPI MARKET BİR ARADA 
Ürün gamının çok geniş olduğu MONTEA Ev/Yapı Market; Bahçe, İnşaat, Seramik, Banyo, Mutfak, Ev gereçleri , Boya, Elektrik-Aydınlatma, Ev tekstili, Beyaz Eşya, Mobilya gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan  mağaza açılış kampanyası ile tüm Alanyalıların faydalanabilmesi için açılışa özel indirim fırsatları ile hizmetinizde. Alanya çevreyolu üzerinde olan mağaza Alanya merkez ve beldelerine çok uygun ulaşım mesafesinde ve sabah 08:30 akşam 22:00 saatleri arasında müşterilerine hizmet sunmaktadır.
ÖLÇÜMÜ ALIR MISIN? PROJE VE ÇÖZÜM MERKEZİ. 
“Ölçümü Alır mısın?” hizmetiyle tüm ev ve iş yerlerine proje çözümleri sunan MONTEA, toptan ve perakende satışlarla tüketiciye farklı kampanyalardan yararlanma imkanı sunuyor. Avantajlı taksit seçenekleri, Nakliye ve Montaj hizmetleriyle MONTEA, Alanya şubesi ile yapı sektöründe çözüm merkeziniz olacak.
YARIM ASIRLIK TECRÜBENİN MEYVESİ 
1962 yılında sektör hayatına başlayan  Kıvrak Yapı A.Ş. 55 yılı aşkın tecrübesinin ışığında kurduğu MONTEA Ev / Yapı Market’in bir dünya markası olması için çalışmalara devam ediyor.
MONTEA Ev/Yapı Marketlerinin en büyük önceliği topluma ve insanlığa faydalı bir kurum olmaktır.
Son Güncelleme: 04.10.2017 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81